kayhan.ir

کد خبر: ۱۰۰۸۷۰
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۶
در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی

آنگ‌سان سوچی، قتل‌عام مسلمانان میانماری را از اساس انکار کرد!

رهبر میانمار پاکسازی قومی مسلمانان روهینگیا را با وجود گزارش‌های مستند و متعدد نهادهای بین‌المللی از اساس تکذیب کرد!

سرویس خارجی -

با وجود انتشار گزارش‌های متعدد و مستند در مورد پاکسازی نژادی مسلمانان در میانمار،  از سوی ارتش، دولت و بودائیان رهبر این کشور در اظهاراتی مضحک اعلام کرده که در میانمار  اصولا هیچ پاکسازی نژادی صورت نمی‌گیرد!
به گزارش خبرگزاری مهر، «آنگ سان سوچی» در مصاحبه‌ای با
«بی بی‌سی» انگلیسی علیرغم گزارش‌های متعدد نهادهای حقوق بشری و نیز سازمان ملل درباره درد و رنج‌های گسترده مسلمانان روهینگیا، تنها به وجود «مشکلاتی» در استان «راخین» اشاره کرد. وی که عملاً رهبر میانمار است در این مصاحبه، پاکسازی قومی را واژه‌ای «بیش از حد قوی برای شرایط حاکم» در آنجا دانست!
«سوچی» در اظهاراتی عجیب که نشان از فرار وی از واقعیات است، در این باره گفت: «من فکر نمی‌کنم پاکسازی قومی در جریان باشد. به نظرم عبارت پاکسازی قومی قوی‌تر از آن است که برای توضیح وقایع آنجا مناسب باشد! «وی بدون توجه به گزارش‌های اخیر از جمله گزارش سازمان ملل درباره کشتار مسلمانان در این ایالت تنها به این جملات بسنده کرد: «فکر می‌کنم خصومت‌های زیادی در آنجا جریان داشته باشد.»
این اظهارت «سوچی» در حالی است که ۲۹ آذرماه سال ۹۵، سازمان عفو بین‌الملل اعلام کرد که اتهامات وارده به نیروهای نظامی میانمار در خصوص خشونت‌های اعمال شده از سوی این نیروها علیه مسلمانان روهینگیا «جنایت علیه بشریت» محسوب می‌شود.
تازه‌‌ترین گزارش منتشره از سوی این سازمان حقوق بشری، نیروهای ارتش میانمار را به «کشتار»، «تجاوز»، «شکنجه» و همچنین «غارت» منازل غیرنظامیان مسلمان متهم کرده است. همچنین سال گذشته میلادی نیز، دیدبان حقوق بشر تصاویر ماهواره‌‌ای از ایالت راخین «میانمار» منتشر کرد که نشان می‌ داد تنها طی چند هفته بیش از هزار و ۲۰۰ خانه مسکونی در روستایی که ساکنان آن را اقلیت مسلمانان روهینگیا تشکیل می‌دهند توسط ارتش این کشور نابود شده است.
 در همان زمان یکی از مقامات ارشد سازمان ملل متحد به بی‌ بی‌ سی گفت که دولت میانمار برنامه پاکسازی قومی علیه مسلمانان روهینگیا را در دستور کار دارد.
«جان مک‌ کیسیک» از اعضای آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد نیز گفته بود که نیروهای مسلح در ایالت «راخین» دست به کشتار مسلمانان زده و بسیاری از ساکنان این ایالت را وادار به فرار به بنگلادش کرده‌‌اند.