کد خبر: ۱۰۰۰۶۳
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۵

جوابیه شرکت تعاونی خاص کارکنان وزارت راه به نامه درج شده در کیهان


جناب آقای شریعتمداری، مدیر مسئول محترم روزنامه وزین کیهان سلام علیکم:
احتراما مشاهده شده در صفحه 6 روزنامه کیهان مورخ 95/11/19 نامه وارده‌ای تحت عنوان «زمین‌خواری دولتی در سکوت دستگاه‌های نظارتی» درج شده که در ذیل آن مطالبی عنوان گردیده که استنباط می‌شود در اثر عدم آگاهی از قوانین و ضوابط مربوط به نوع فعالیت در شرکت‌های مستقل و خصوصی به ویژه نحوه تشکیل شرکت‌های تعاونی و انواع آنان و هرگونه ارتباط با وزارتخانه و یا دولت محترم به هیچ‌وجه صحیح و درست نگاشته نشده و بیشتر جنبه سیاسی و جناحی یافته، در صورتی که فعالیت این شرکت تعاونی، جنبه همیاری و بازرگانی و تجاری داشته و هیچ‌گونه ارتباطی با مسائل سیاسی روز نداشته و نخواهد داشت.
متاسفانه به دلیل شرایط و فضای منفی ساخته و پرداخته شده علیه این شرکت تعاونی برای ایجاد موج تعاونی‌هراسی از حدود 10 سال پیش به رهبری تعدادی از شرکت‌های بزرگ و کارتل‌ها و تراست‌ها و به همراهی تعدادی افراد ناآگاه در این زمینه چه با علم و چه بدون آگاهی نموده‌اند و اقدام به تدوین و ارسال چنین نامه‌هایی علیه دولت محترم و این شرکت می‌کنند که انجمن واهی کارکنان تعاونی خاص کارکنان وزارت راه که نحوه تشکیل و قوانین حاکم بر آن و نظارت بر عملکرد آنان برای این شرکت تعاونی مبهم و مخدوش است و این‌طور مشخص می‌گردد که آنان یکی از آن مجموعه‌ها هستند که به طور ناخودآگاه بر علیه منافع اعضا و سهامداران محترم این شرکت تعاونی اقدام می‌نماید که به جز یاس و ناامیدی و بدبینی و تاخیر در اجرای اهداف شرکت که همانا اجرای تعهدات ایجاد شده می‌گردد، حاصل دیگری دربر نخواهد داشت.
ما بر اساس سیاست اصولی خود معتقدیم که اینگونه اقدامات غیرمنصفانه، نادرست و برخلاف واقعیات است و چنین اقدامات و سیاست‌ها علیه این شرکت تعاونی در حالی صورت می‌گیرد که بسیاری از این افراد به سادگی نگاه خود را به روی اقداماتی که این شرکت تعاونی که در این وضعیت رکود اقتصادی کشور به ویژه در بخش مسکن می‌باشد، می‌بندند و برخلاف هرگونه منطق اقدام به اظهارنظر در مورد برخی از مسائلی که فاقد آگاهی، اطلاعات و تخصص لازم می‌باشند و جنبه سیاسی به مسائل می‌دهند و بایستی از این امر جدا پرهیز نمایند و عنوان بفرمایند که آنانی که هم‌اکنون در پروژه ساکن هستند فاقد کدام یک از شقوق زیرساخت‌ها (آب، برق، گاز و تلفن) به جز فاضلاب می‌باشند که آن هم از زمان دولت سابق وظایف شرکت‌های ارائه‌دهنده تاسیسات شهری به شرکت‌های خدماتی تغییر ساختار داده و جهت اداره امور خود می‌بایستی وجوه و هزینه‌های خود را از مصرف‌کنندگان وصول نمایند که شامل توسعه شبکه، ایجاد تصفیه‌خانه، حق انشعاب، وصول هزینه‌های تبصره2، تبصره3، کنتور، نصب و غیره را شامل می‌گردد و تاکنون نیز اغلب مناطق پردیس فاقد فاضلاب می‌باشند. همانند خود تهران بزرگ و بایستی از سوی مالکین هزینه‌های آن پرداخت تا اینگونه زیرساخت‌ها راه‌اندازی گردد. در ثانی در ارتباط با محوطه‌سازی پروژه این شرکت تعاونی به علت عدم اجرای محوطه‌سازی از سوی شهرداری پردیس می‌بایستی این امر را به سرانجام رساند که تاکنون نیز مبالغ متنابهی هزینه نموده و باز هم باید هزینه نماید که این هزینه هم می‌بایستی از سوی ساکنین و مالکین تامین و پرداخت گردد که این امر موجب ارزش افزوده املاک آنان نیز می‌گردد که بیشتر این‌گونه شکایات از این شرکت تعاونی به علت این نوع درخواست‌ها و مسائل مبتلابه نیز می‌باشد نه چیز دیگری.
در اینجا شایان ذکر است که باید این شرکت تعاونی به هیچ وجه قصد تضییع حقی از ذی‌حقان را ندارد و تنها به دنبال حقوق متقابل سهامداران شرکت که وجوه آن حق‌الناس می‌باشد و مربوط به کارکنان خدوم وزارت راه و ترابری است، متعهد می‌باشند.
به طوری که در نامه عنوان گردیده و ملاحظه می‌فرمایید نویسنده نامه به کلیه دستگاه‌های نظارتی مراجعه نموده‌اند ولی به علت عدم وقوع هیچ‌گونه جرم، تبانی و سوءاستفاده‌ای به خواسته بناحق و عدم وفق خواسته یا قوانین و مقررات جاری کشور توجه خاصی به خواسته آنان ننموده‌اند و در واقع عمل نگارنده مصداق عمل مجرمانه و قابل پیگرد است ولی متاسفانه آن روزنامه وزین بدون پرسش و پاسخ اقدام به درج نامه مذکور نموده است.
چنانچه کمی مداقه و تامل شود موضوع مشخص می‌شود که به هیچ وجه جنبه سیاسی و حیف و میل بیت‌المال مطرح نبوده و همیشه مسئولین این شرکت تعاونی آمادگی دارند به سوالات مستدل و منطقی دستگاه‌های مسئول و ذیربط با ارائه مستندات و مدارک لازم و ضروری پاسخگو باشد.
کیهان: همان‌طور که در متن جوابیه آمده است، روزنامه کیهان تنها به درج نامه جمعی از افراد معترض به نحوه فعالیت تعاونی خاص کارکنان وزارت راه که البته علی‌رغم نامش یک تعاونی خصوصی است اقدام نموده است.