kayhan.ir

کد خبر: ۳۰۶۵۲۷
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۳
مدیرعامل شرکت گاز استان تهران در پاسخ به کیهان:

مناطق یک و 3 پرمصرف‌ترین مشترکان گاز پایتخت هستند

 

سرویس اقتصادی:
مدیرعامل شرکت گاز استان تهران گفت:
60 درصد تهرانی‌ها مصرف بهینه دارند و تا سقف الگوی مصرف از گاز استفاده می‌کنند. ضمن اینکه ساکنان مناطق یک و سه هم بیشترین مصرف گاز در پایتخت را دارند.
به گزارش خبرنگار ما، «علیرضا اعوانی» مدیرعامل شرکت گاز استان تهران در گفت‌وگو با کیهان گفت: 60 درصد تهرانی مصرف بهینه دارند و تا سقف الگوی مصرف از گاز استفاده می‌کنند. این دسته از مشترکان که به آنها پله اول تا سوم می‌گوییم، کمتر از 400 مترمکعب گاز در ماه مصرف می‌کنند.
وی افزود: بیشترین مصرف گاز در تهران هم متعلق به منطقه یک و منطقه سه پایتخت است. کمترین مصرف گاز تهران هم مربوط به مردم ساکن در منطقه 16 و سپس مردم منطقه 20 است.
«اسماعیل شجاع» مدیر بهره‌برداری گاز استان تهران هم به کیهان گفت: بیشترین قبض گازی که امسال در تهران صادر شده مربوط به یک منزل مسکونی سه طبقه در زعفرانیه بوده که در یک ماه 33 هزار مترمکعب گاز مصرف کردند و قبض گاز 344 میلیون تومانی برای این مشترک صادر شده است.
وی تصریح کرد: دومین مشترک پرمصرف خانگی، یک باغ‌ویلا در دماوند بوده که در 40 روز بالغ بر 21 هزار و 635 مترمکعب گاز مصرف کرده و قبض گاز 211 میلیون تومانی دریافت کرده است.
مدیرعامل شرکت گاز استان تهران، دیروز در نشستی خبری با بیان اینکه تعطیلات در مجموع مصرف خیلی تاثیرگذار نیست، گفت: تعطیلی‌ها در بخشی از مصرف برق و گاز اثرگذار است اما در مجموع مصرف خیلی تاثیرگذار نیست. برخی سازمان‌ها و نهادهای دولتی به‌رغم اینکه تعطیلی اعلام شده بود، امروز (سه شنبه) باز بودند. اگرچه تعطیلی‌ها در مصرف انرژی، مصرف بنزین و بحث آلایندگی‌ها بی‌تاثیر نیست، اما قطعا متولیان تعطیلی‌ها باید پاسخ دهند و اطلاعات دقیق‌تری را اعلام کنند.
وی گفت: ۱۲ درصد گاز کشور که از ۱۰۰۰ کیلومتر دورتر در عسلویه تولید می‌شود، در تهران مصرف می‌شود. در استان تهران ۴۹ شهر با ۱۰۰ درصد و ۵۳۲ روستا با پوشش تقریبا 100 درصد از گاز برخوردار هستند.
مدیرعامل شرکت گاز استان تهران، بیان داشت: در استان تهران پنج میلیون و 600 هزار خانوار شهری و ۲۷۴ هزار خانوار روستایی از نعمت گاز برخوردار هستند. در این میان سه میلیون و ۶۷۰ هزار مشترک خانگی، ۳۰۹ هزار مشترک تجاری، ۳۵۷ مشترک صنعتی، چهار هزار و ۷۴۲ مشترک کشاورزی و ۴۵ مشترک نیروگاه بزرگ و کوچک و ۵۰۰۰ مشترک برای سی ان جی در استان تهران داریم.
به گفته وی، سالانه ۲۶ میلیارد متر مکعب گاز در استان تهران مصرف می‌شود. میانگین مصرف روزانه هم 71 میلیون متر مکعب مصرف می‌شود.
اعوانی بیان داشت: در طول سال ۴۴ درصد گاز کشور در بخش خانگی و ۱۴ درصد در بخش صنعت مصرف می‌شود. ضمن اینکه ۲۴ هزار کیلومتر شبکه در استان تهران داریم.
به گفته مدیرعامل شرکت گاز استان تهران، تاکنون ۴۵هزار و ۵۰۰ مورد بازدید از مشترکان داشتیم و گاز ۵۵۴۰ باغ ویلای پرمصرف و گاز ۲۷۵ اداره پرمصرف قطع شد. 
وی افزود: مصرف هر باغ ویلا ۷۰ متر مکعب در روز معادل مصرف ۱۰ خانوار است. همچنین ۷۲۶ مورد گاز گرماتاب در فست فودها و رستوران‌ها قطع شد. 
اعوانی بیان داست: هر یک درجه کاهش دمای منزل یا اداره ۲۵ میلیون متر مکعب گاز معادل تولید یک فاز عسلویه صرفه‌جویی می‌شود. در ابتدای فصل سرما. جلساتی با اصناف داشتیم که ۵۰ درصد مصرف واحدهای تجاری کاهش یابد و همکاری خوبی داشتند اما به این رقم نرسید.
وی تصریح کرد: با اجرای پویش دو درجه کمتر روزانه یک تا یک میلیون و 200 هزار متر مکعب گاز صرفه‌جویی شد.
در ادامه نشست، شجاع، مدیر بهره‌برداری شرکت گاز استان تهران هم گفت: در شهر تهران روزانه ۶۵ تا ۷۰ میلیون مترمکعب گاز به‌مصرف می‌رسد، درواقع در هر ساعت دو و نیم میلیون مترمکعب گاز در شهر تهران مصرف می‌شود.
زنگنه، مسئول ایمنی شرکت گاز تهران نیز از اجرای طرح ایمن‌سازی شبکه گاز در مقابل زلزله یا حوادث طبیعی دیگر خبرداد و گفت: این تاسیسات در مقابل زلزله شش ریشتری مقاوم است‌، اما باز هم طرح‌های ایمنی شبکه گاز اجرا می‌شود.