میوهای که احتمال بیماری قلبی را کاهش میدهد
نتایج یک بررسی که اخیرا صورت گرفته بیانگر آن است که مصرف یک نوع میوه به میزان قابل توجهی به کاهش خطر بیماری قلبی کمک میکند.
به گزارش فارس به نقل از دیلیمیل، نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد خوردن تنها یک آووکادو در هفته خطر بیماری قلبی را تا یک پنجم کاهش میدهد.
مطالعه روی بیش از ۱۰۰ هزار نفر نشان داد که مصرف کامل این میوه در هفته خطر بیماری را تا ۲۱ درصد کاهش میدهد. اکنون محققان هاروارد توصیه میکنند که افراد به جای کره، آووکادو را بر روی نان تست مصرف کنند.
این میوه در درمان یا جلوگیری از بروز بیشتر بیماریها نقش مهمی را ایفا میکند. وجود پتاسیم، انواع ویتامین B، C، E و همچنین چربیهای مفید و سایر مواد معدنی در آووکادو سبب شده است تا این میوه در زمینههای مختلف بهداشتی، پزشکی، غذایی و دارویی نقش مهمی را ایفا کند.
محققان دانشگاه هاروارد میگویند این میوه سبز روشن مملو از چربیهای سالم است که کلسترول بد را کاهش میدهد و از ایجاد لخته خون در رگها جلوگیری میکند.