جبهه به یادگار مانده از شهید سلیمانی ریشه استکبار را در منطقه خواهد کَند
حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در خطبههای نماز جمعه تهران که در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد، ابراز داشت: حاج قاسم سلیمانی مزه شهادت را قبل از شهید شدن چشیده بود و برای میدان مجاهدت در راه خدا بیقرار بود. شهادت حاج قاسم نیز همچون وقایع مهم مذهبی ما نقطه عطفی بود که انقلاب را بیمه کرد.
وی بیان داشت: در ایام سالگرد شهادت حاج قاسم شاهد بودیم که همه کشورهای منطقه و علاقهمندان به مبارزه با استکبار جهانی مراسمی برگزار کردند و ضمن مرور آموزههای انقلاب، حق خود میدانند که از قاتل سردار سلیمانی انتقام بگیرند و در این راه انقلاب جدیدی را صورت دادهاند که نمونه آن را در اجتماع بغداد شاهد بودیم.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به شخصیت آیتالله مصباح یزدی، خاطرنشان کرد: این علامه بزرگوار با روحیه اسلامی پیش از انقلاب جزو خطشکنان اولیه مبارزه علیه طاغوت بود و تمام زندگی خود را به جهاد گذراند و در برابر تیرهای سهمگین و مختلف خم به ابرو نیاورد و تا آخرین لحظه حیات با اینکه هزاران شاگردتربیت کرده بود، در مقابل رهبر خود عاشقانه و متواضعانه عمل میکرد و اعتقاد داشت آیتالله العظمی خامنهای در ملت امام عصر(عج) شخصیت اول هستند.
حجتالاسلام والمسلمین صدیقی با اشاره به حادثه تلخ هواپیمای اوکراینی، گفت: دریغ است که تعدادی از دانشجویان، هموطنان و رهروان راه شهید سلیمانی جان خود را در سانحه هواپیمایی از دست دادند. ما نیز یاد همه آنها که تعدادیشان از دانشجویان برجسته دانشگاههای برتر بودند را گرامی میداریم.
وی ابراز داشت: این حادثه، داغ عظیم و مضاعفی برای ما و خانواده این عزیزان بود اما این خانوادههای نجیب، دشمن را مأیوس کردند. امیدواریم که همه جانباختگان با شهید سلیمانی و سیدالشهدا(ع) محشور باشند.
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: به رغم تلاشهای ترامپ جنایتکار و دیگر کسانی که خیال میکردند با ترور سردار سلیمانی محور مقاومت تضعیف میشود، شاهد هستیم بعد از شهادت حاج قاسم نیز آمریکا در این منطقه یک نفس راحت نخواهد کشید و آب خوش از گلویش پایین نخواهد رفت.
حجتالاسلام والمسلمین صدیقی گفت: شاهد پیشرفت روزافزون و مقتدرانه مقاومت یمن و اقتدار و صلابت سیدحسن نصرالله هستیم. همچنین مجاهدان عراق که هر روز قویتر از روز قبل میشوند. علاوه بر این در افغانستان نیز شاهد بودیم که آمریکا مفتضحانه ناچار بهترک این کشور شد.
وی تصریح کرد: ما اطمینان داریم جبهه حق و به یادگار مانده از سردار سلیمانی در جنگ تمامعیار حق علیه باطل، ریشه آمریکا و مزدوران آنها را برای همیشه از منطقه خواهد کَند.
دشمنان گفتند آیتالله مصباح
برای گام دوم انقلاب هم
نیروتربیت کرده است
حجتالاسلام والمسلمین محمود رجبی، رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) پیش از خطبههای نماز جمعه تهران طی سخنانی به مناسبت سالروز درگذشت علامه مصباح یزدی، با اشاره به اینکه علامه در برابر تهاجم به فرهنگ دینی، امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری بسیار حساس بود و تمام توان خود را برای مقابله خرج میکرد، افزود: زمانی که مقام معظم رهبری از تهاجم فرهنگی و ناتوی فرهنگی فرمودند، علامه در شهرها و مجامع و جلسات مختلف حضور پیدا کرد و با جهاد تبیین جلوی این تهاجم را گرفت و نگذاشت فرهنگ غربی در کشور مسلط شود، اینها تنها از روی وظیفه بود.
وی بیان داشت: زمانی که افرادی به دیدار علامه میآمدند و یا در جلساتی حضور پیدا میکرد، بیش از همه تأکید بر این داشت که باید سخنی بگویم تا بعدها در محضر خدا بتوانم جواب آن را بدهم. در آغاز همهگیری ویروس کرونا زمانی که مقام معظم رهبری فرمودند همه باید از دستورات پزشکی پیروی کنیم، وقتی یکی از مدیران در محضر علامه نسبت به موضوعاتی درخصوص این بیماری تشکیک کرد، ایشان سهمرتبه فرمودند اشتباه میکنید و باید از سخن مقام معظم رهبری اطاعت کنیم.
به گزارش فارس، حجتالاسلام والمسلمین رجبی خاطرنشان کرد: ایشان نگاهش به ولایت فقیه تنها محصور به یک نظریه فقهی یا دستور درج شده در قانون اساسی نبود، با اینکه آنها را قبول داشت اما نگاهی فراتر داشت و معتقد بود اصل اساسی اسلام، تداوم ولایت معصوم(ع) و نایب امام زمان(عج) است و به آن از عمق جان اعتقاد داشت. فراتر از این به ولایت فقیه عشق میورزید. بعد از رحلت امام خمینی(ره) از ناراحتی، بیمار شدند و به همین نسبت هم به مقام معظم رهبری عشق میورزیدند.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه علامه به کار جمعی، همفکری، اتحاد بر محور ولایت و انقلاب و حق از عمق جان معتقد بود، تصریح کرد: علامه همه را توصیه میکرد تا روی مشترکات تکیه کنند و همافزایی داشته باشند. او کار تشکیلاتی را از
۱۵ خرداد تشکیل داد. اساسنامه آن هیئت
۱۱ نفره را که بعدها به جامعه مدرسین حوزه شهرت یافت، علامه نوشت.
اسمش را بگذارید طرح ولادت
وی اظهار داشت: ایشان طرح ولایت را ایجاد کرد و ۸۰ هزار نفر از نخبگان، مدیران نظام، اساتید، دانشجویان و حتی طلاب در آن شرکت کردند و بعد از این دوره گفتند چنین محتوایی تاکنون نیاموخته بودیم و گفتند اسمش را بگذارید طرح ولادت چون گویی ما تازه متولد شدهایم. این نیروها در جریان فتنه ۸۸ به گفته مسئولان در صحنه آمدند و ایستادند.
حجتالاسلام والمسلمین رجبی گفت: مقام معظم رهبری درخصوص این طرح فرمودند کارهای فرهنگی بسیاری شده است اما این طرح متفاوت و بنیادی است و باید فراگیر شود و هرچه برای آن هزینه شود، زیاد نیست.
رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) تصریح کرد: علامه مصباح به قدری در این طرح موفق بود که بعد از رحلتش دشمنان گفتند او برای گام دوم انقلاب هم نیروتربیت کرده است. این جمله درست بود و دشمنان شناخت دقیقی از کار او داشتند.
وی خاطرنشان کرد: در طول این سالها مقام معظم رهبری در تمام بیانات و سخنان حکیمانه خود همواره از علامه تجلیل کردند و ایشان را آموزگار انقلاب، پشتوانه تئوریک نظام و برطرفکننده جای خالی علامه طباطبایی و علامه شهید مطهری معرفی کردند.