مقام اطلاعاتی آمریکا فاش کرد
ارتش سایبری چین و روسیه چگونه اطلاعات طبقه بندی شده آمریکا را ربودند؟
مقام اطلاعاتی آمریکا ضمن اذعان به حملات سایبری موفق روسیه و چین به زیرساختهای کشورش و سرقت اطلاعات مهم طبقه بندی شده نظامی اعلام کرد، امروز بزرگترین چالش ایالات متحده همین حملات سایبری است.
سرویس خارجی-
حملات سایری روسیه و چین علیه آمریکا و برعکس تشدید شده است. این را میتوان از گزارشهایی که هر از چند گاهی در رسانههای این کشورها درباره این موضوع منتشر میشود فهیمد. خرداد ماه گذشته بود که «نیویورک تایمز» به نقل از مقامهای کنونی و سابق آمریکا گزارش داد آمریکا حملات سایبری تهاجمی خود را تشدید کرده است. بر اساس گزارش این روزنامه آمریکایی با استفاده از اختیارات تازهای که سال گذشته کاخ سفید و کنگره آمریکا به «فرماندهی سایبری ایالات متحده» داده است، اقدامات این مرکز فرماندهی که بازوی عملیات تهاجمی و تدافعی آنلاین پنتاگون در جهان است، گسترش یافته است.
اما گزارشها نشان میدهد که روسیه و چین نیز بیکار نمانده و حملات سایبری خود را علیه آمریکا تشدید کردهاند. به گزارش فارس، یک مقام اطلاعاتی آمریکا در سخنانی گفته «روسیه» و «چین» به احتمال زیاد از تواناییهای سایبری خود برای به چالش کشیدن آمریکا در آیندهای قابل پیشبینی استفاده خواهند کرد. «وبگاه نظامی بلغارستان» در تحلیلی درخصوص توانمندیهای سایبری «روسیه» و «چین» نوشت: «این دو کشور دارای نیروهای بسیار توانمندی هستند که میتوانند اطلاعاتی را سرقت کنند یا به زیرساختهای آمریکا حمله کنند. چین و روسیه چندی قبل اطلاعات طبقه بندی شده درباره پیشرفتهترین سختافزارهای نظامی آمریکا از جمله جنگندههای «اف-22»، «اف-35»، بالگرد «وی-22 آسپری» غیره را ربودند. بر اساس این گزارش، روسیه همچنان قدرتمندترین دشمن آمریکا در فضای سایبری است به طوری که «دانیل کوتس» مدیر آژانس اطلاعات ملی آمریکا چندی قبل در این باره گفت، «مسکو یک برنامه سایبری تهاجمی بسیار پیشرفته دارد و در سالهای اخیر، موقعیت سایبری تهاجمیتری به خود گرفته است».
به نوشته وبگاه نظامی بلغارستان، پکن نیز در حالیکه فعالیتهای سایبری را تا حدودی کاهش داده، اما با این وجود همچنان یک بازیگر فعال در این عرصه است. مدیر آژانس اطلاعات ملی آمریکا در این باره اظهار داشت: «ارزیابی میکنیم که پکن به طور جدی دولت آمریکا، متحدین آن و شرکتهای آمریکایی را برای جاسوسی سایبری هدف قرار خواهد داد». این مقام آمریکایی بااشاره به ساخت برخی جنگندههای نسل چهارم و پنجم از سوی چین همچون جنگندههای پنهانکار«چنگدو جی- 20»، «شنیانگ جی -31» و برخی تجهیزات دیگر گفت: «مشکل با گذشت زمان بدتر میشود، مگر اینکه آمریکا برای مقابله با این کشور گامی بردارد».