واکنش یک کارشناس رسانه به مسئول سینمایی:
فریب افکار عمومی تا کی؟!(اخبار ادبی و هنری)
در پی توضیحات معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی در رد برخی اظهارات کارشناسی و بالتبع رای دیوان عدالت اداری نسبت به تعلیق طرح ردهبندی سنی فیلمها، سعید الهی کارشناس حوزه فرهنگ و رسانه گفت: تخریب منتقدان به رویهای برای برخی مدیران سینمایی در قبال عملکرد اشتباه و ضعیفشان تبدیل شده است.
سعید الهی در پاسخ به مهدی طباطبایینژاد معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی در گفت وگو با سینماپرس بیان کرد: اینکه یک مقام دولتی ساحت و دیدگاه کارشناسی یک منتقد را بهخاطر منافع سازمانی و حتی شخصی تلویحا به سخره بگیرد نشان از ضعف وی دارد که قابل رسیدگی است. البته جناب طباطبایی در سال ۹۲ هم برای ارتقای جایگاه خود در پستهای سازمان متبوعه، گهگاه بیدلیل و حتی بدون اطلاع از لایههای مختلف یک خبر، علاقه زیادی به حضور در رسانهها و جنجالآفرینیهای کاذب داشتند که فکر میکنم با تذکر مقامات ارشد به ناگاه حملاتشان در آن مقطع متوقف شد!.
وی گفت: در حال حاضر هم نمیشود به اظهارات توجیهگرانه و به زعم بنده عوامفریبانه ایشان اعتنای چندانی کرد؛ چرا که بحث دیوان عدالت اداری تنها متن و پیشنویس دستورالعمل نیست و قاعدتاً با وجود برخی مدارک پیوست از سوی دادستانی و نکاتی که در حکم آمده دغدغههای بسیار دیگری در پیش بوده است.
این کارشناس سینمایی گفت: دلخوری دوستان از اعلام این خبر روی آنتن زنده توسط بنده، تنها بهخاطر این است که مایل به افشای رای دیوان نبودند؛ چون بنای آقایان، حرکت در یک فضای کاملا تبلیغاتی و نمایشی بود که با درایت قوه قضائیه این فرصت سوء برای تولید برخی آثار با موضوعات اباحهگری و روابط ناسالم و غیراخلاقی متوقف شد.
وی تاکید کرد: قطعا کارشناسان دادستانی و قوه قضائیه نیز بر این امر واقفند که ردهبندی سنی یک امر ضروریست و باید طبق استانداردهای جهانی در محصولات فرهنگی لحاظ شود؛ ولی نباید این طرح دستمایه تولید برخی آثار مسئلهداری شود که اساسا با قوانین بالادستی کشور منافات جدی دارند.
سعید الهی خاطرنشان ساخت: اینکه معاون سازمان سینمایی در این مواقع، کاربرد این دستورالعمل را تا حد جلوگیری از سیگار کشیدن یک بازیگر در فیلم تقلیل میدهد خیلی خوب است؛ اما بهتر است نگاهی به محتوای برخی فیلمهایی که هم اینک شامل این طرح شدهاند نیز بیندازند و از فریب افکار عمومی خودداری کنند.