چرا کلینتون بدتر از ترامپ است؟(خبر ویژه)
یک کارشناس مسائل بینالملل با اشاره به سخنرانی رئیسجمهور در جمع مردم اراک در خصوص بد و بدتر بودن کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا گفت: به نظر من خانم کلینتون بدتر است و ترامپ بد، چون کلینتون ارتباط بیشتر و نزدیکتر و عمیقتری با سعودیها و رژیم صهیونیستی دارد، ترامپ هم دشمن است ولی در ارتباطات با دشمنان جمهوری اسلامی سابقه کمتری دارد، از طرف دیگر در ایجاد اجماع علیه ایران هم کلینتون موفقتر خواهد بود و ترامپ توانایی ایجاد اجماع در حزب جمهوریخواه را هم ندارد.
فوآد ایزدی در گفتوگو با شبکه اطلاعرسانی راه دانا، در خصوص جایگاه ایران در انتخابات آمریکا اظهار داشت: طی سی سال اخیر در همه انتخاباتی که در آمریکا برگزار شده، ایران مطرح بوده و اولین دلیل این موضوع بزرگی و تاثیرگذاری ایران است.
وی با بیان اینکه دلیل مطرح بودن ایران در مناظرات انتخاباتی آمریکا به قدرت ایران بازمیگردد افزود: کشورهایی که با آمریکا همسو هستند نیازی به بحث ندارند چرا که حرفگوشکن این دولتاند؛ دلیل دوم اهمیت ایران هم مربوط به رژیم صهیونیستی و لابی اسرائیلیها در آمریکا است.
کارشناس مسائل بینالملل ادامه داد: به دلیل ساختار سیاسی آمریکا، سیاستمداران آمریکایی وامدار سرمایهداران هستند و چون خیلی از سرمایهداران این کشور صهیونیست هستند باید به گونهای نسبت به ایران بدگویی کنند که نظر صهیونیستها را به خود جلب کنند تا در حوزه مالی به مشکل خاصی برنخورند. نتیجه این دو عامل میشود اینکه کاندیداها برای اینکه خود را ضد ایرانیتر نشان بدهند با یکدیگر رقابت میکنند.
وی با بیان اینکه «این حرف که ما بین بد و بدتر قرار گرفتهایم» حرف درستی است ادامه داد: با توجه به این نتیجهگیری که رئیسجمهوری از وضعیت انتخاباتی آمریکا دارند، در بهترین حالت وضعیت قوه مجریه این کشور برای ما «بد» خواهد بود فلذا دیگر نباید شاهد مواضعی باشیم که دولت در سه سال گذشته آن را اتخاذ کرده است.
ایزدی گفت: در سه سال گذشته بخشی از کشور معطل موضوع هستهای و مذاکرات هستهای شد ولی امروز با این اظهارنظر معلوم میشود سیاست، سیاست غلطی بوده و نباید ادامه پیدا کند چون ما با مجموعهای مواجه هستیم که قابلیت اعتماد ندارند و برجام را طوری طراحی کردند که منافع ملی کشور ما به خطر افتاد.
وی ادامه داد: اگر واقعیت این است که مقامات آمریکایی بین بد و بدتر هستند که واقعیت هم همین است. نباید به آنها اعتماد شود و معطل آنها ماند و امیدواریم که در این شش ماه باقی مانده این جمله رئیسجمهوری راهبرد دولت در مسائل سیاست خارجی شود.