kayhan.ir

کد خبر: ۸۶۹۷۴
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۶
رئیس ‌پلیس راهور ناجا خبر داد

کاهش ٣ درصدی جان‌باختگان تصادفات رانندگی

رئیس ‌پلیس راهور ناجا گفت: در پنج ماه نخست امسال نسبت به سال گذشته شاهد کاهش ٣ درصدی جان‌باختگان تصادفات رانندگی بودیم.




به گزارش فارس، سردار تقی مهری صبح دیروز در همایش طلایه‌داران فرهنگ ترافیک کشور گفت: در حال حاضر ١٠ میلیون همیار پلیس، پنج هزار بازرس نامحسوس و ١٥ هزار راهور محله داریم که با پلیس راهنمایی و رانندگی همکاری می‌کنند.
وی ادامه داد: با همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی به ویژه آموزش و پرورش توانستیم با سازماندهی همیاران پلیس در کشور به فرهنگ ترافیک کمک کنیم.
سردار مهری در خصوص اقدامات انجام شده برای پیشگیری از تصادفات، گفت: با اقدامات فرهنگی و کنترلی پلیس از سال ٨٤ تا سال ٩٥ که ١١ سال از اجرای طرح‌های ترافیکی گذشت، تلفات ناشی از تصادفات از ٢٧ هزار کشته به ١٦ هزار و ٨٨٢ نفر کاهش پیدا کرد.
وی اضافه کرد: در پنج ماه ابتدای امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد کاهش ١٨٩ نفری در تصادفات بودیم و سه درصد از آمار جان باختگان کاسته شد.
مهری اظهار داشت: ٧٢ درصد جان‌باختگان در تصادفات خارج شهرها و ٢٨ درصد جان‌باختگان مربوط به تصادفات درون شهرها هستند.
خسارت ۲ میلیاردی
 به ازاء مرگ هر فرد در جاده‌ها
همچنین رئیس‌دفتر تحقیقات راهور ناجا گفت: تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد که مرگ هر فرد در اثر حادثه ترافیکی در جاده‌های کشور، دو میلیارد تومان خسارت به کشور وارد می‌کند.
به گزارش تسنیم، شهریار بهزاد بصیرت دیروز در همایش تجلیل از نمونه‌های ترافیکی استان اصفهان با بیان اینکه همدلی اقشار و سازمان‌های مختلف یکی از شاخصه‌های مهم مشارکت اجتماعی است، افزود: کاهش آمار کشته‌‌شدگان ترافیکی از میزان 27 هزار نفر در سال 84 به 16 هزار و 500 نفر در سال 94 نشان می‌دهد که اگر همدلی و هم‌زبانی مردم و سازمان‌های مختلف نبود این کاهش اتفاق نمی‌افتاد.
رئیس‌دفتر تحقیقات راهور ناجا با اشاره به اهمیت کاهش تلفات جاده‌ای بیان کرد: تحقیقات انجام شده توسط پلیس راهور و دانشگاه شهید بهشتی نشان می‌دهد افرادی که قطع نخاع و یا از کار افتاده می‌شوند، هزینه سنگینی را بر جامعه و خانواده تحمیل می‌کنند.
وی اظهار داشت: لازم است مشارکت اجتماعی برای کاهش میزان تلفات جاده‌ای صورت پذیرد و زمانی که میزان کشته‌شدگان در جاده به دغدغه مردم تبدیل شود در رفتار خود تغییر ایجاد کرده و مشارکت اجتماعی شکل می‌گیرد.