kayhan.ir

کد خبر: ۸۶۱۲۹
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۴
رئیس‌اداره تربیت بدنی آموزش و پرورش تهران خبر داد

تدریس ورزش توسط مدیران و معاونان مدارس!

رئیس‌اداره تربیت بدنی آموزش و پرورش شهر تهران گفت: با توجه به کمبود نیروی انسانی که داریم دانش‌آموزان پایه‌های اول تا چهارم دبستان معلم تخصصی ورزش نخواهند داشت و مدیران و معاونان مدرسه، ورزش تدریس می‌کنند!




احمد سیدکریمی در گفت‌وگو با فارس در خصوص کمبود معلم ورزش در پایتخت، اظهار داشت: خروج نیروی انسانی و عدم ورود نیرو به پایتخت در رشته‌های درسی که کمبود داشتیم باعث شد تا در برخی رشته‌ها و درس‌ها در تهران نیروی مازاد داشته باشیم و در برخی رشته‌ها و دروس کمبود نیرو داشته باشیم.
سیدکریمی خاطرنشان کرد: مدارس چندین سال است که با این کمبود نیرو مواجه هستند و این موضوع معضلاتی را برای اجرا و طرح‌های تربیت بدنی در داخل مدارس و فوق برنامه‌های خارج مدارس ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر 1100 معلم خانم و 500 معلم ورزش مرد در شهر تهران داریم که اگر به همین نسبت توجه کنیم، فقط در بخش نیروی مرد 600 معلم ورزش کمبود داریم اما اگر بخواهیم تمام پایه‌های تحصیلی از اول ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم را پوشش دهیم 100 معلم تربیت بدنی هم در بخش معلم خانم کمبود داریم.
کمبود 800 معلم ورزش در شهر تهران
رئیس‌اداره تربیت بدنی آموزش و پرورش شهر تهران در خصوص مجموع کمبود معلم تربیت بدنی در شهر تهران گفت: با احتساب افزایش ساعاتی که وزیر آموزش و پرورش و معاون تربیت بدنی اعلام کرده‌اند، سه ساعت به درس تربیت بدنی اضافه خواهد شد که در مجموع 800 معلم ورزش مرد و زن در تهران کمبود داریم.
وی افزود: شورای برنامه ریزی شهر تهران با توجه به کمبود‌هایی که وجود دارد مقرر کرده، در پایه‌های اول ابتدایی تا چهارم دبستان، خود معلمان آموزشی که ابلاغ دارند، دو ساعت درس تربیت بدنی را به عهده گرفته و تدریس کنند و پایه‌های پنجم و ششم دبستان با دبیران تربیت بدنی اداره و اجرا ‌شود.
سیدکریمی تصریح کرد: با توجه به کمبود نیروی انسانی تربیت بدنی در پایه‌های اول تا چهارم دبستان، معلم ورزش تخصصی نخواهیم داشت و مابقی کمبود نیروی انسانی را از طریق جذب حق‌التدریس در بخش آقایان و خانم‌ها جبران می‌کنیم.
مدیران و معاونان مدرسه
 معلم ورزش ابتدایی می‌شوند
وی به مشکلاتی که در جذب حق‌التدریس وجود دارد اشاره کرد و گفت: مشکل نخست این است که نیروهای موجود تربیت بدنی زمان کافی را ندارند که به عنوان حق‌التدریس هم فعالیت کنند، لذا مجبور هستیم نیروهایی را از شهرستان‌های اطراف برای جبران کمبود بیاوریم؛ مشکل دوم سقف حق‌التدریس است و با توجه به اینکه این دو موضوع محقق نمی‌شود، لذا مناطق ناچار هستند از مدیران و معاونان مدارس که عنوان شده 6 ساعت می‌توانند معلم تربیت بدنی باشند استفاده ‌کنند و این خلأ به این نحو پر می‌شود و سقف حق‌التدریس کاهش می‌یابد.