kayhan.ir

کد خبر: ۸۳۸۴۲
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۰
با حضور وزیر نیرو انجام شد

بهره‌برداری از بزرگترین تصفیه‌خانه فاضلاب شرق کشور در مشهد

بزرگترین تصفیه‌خانه فاضلاب شرق کشور با حضور وزیر نیرو در مشهد به بهره‌برداری رسید.


به گزارش ایرنا، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد در این مراسم گفت: تصفیه‌خانه فاضلاب «التیمور» با ظرفیت 80 هزار مترمکعب در شبانه روز و هزینه بیش از 750 میلیارد ریال ساخته شده است.
سیدعلیرضا طباطبایی افزود: این تصفیه‌خانه که با تسهیلات بانک توسعه اسلامی طی پنج سال و با فرآیند تصفیه لجن فعال با حذف نیتروژن و توسط کارگران و مهندسین ایرانی ساخته شده از کیفیت مطلوب و استاندارد بین‌المللی برخوردار می‌باشد.
وی اظهار کرد: بهبود استانداردهای زیست محیطی و تأمین آب اراضی کشاورزی توسط پساب حاصل از این تصفیه‌خانه از مهم‌ترین اهداف ساخت این تصفیه‌خانه است.
وی گفت: با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه مزبور ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فعال در مشهد به 180 هزار مترمکعب در روز افزایش یافت.
وی با بیان اینکه 63 درصد جمعیت مشهد زیر پوشش شبکه فاضلاب هستند، اظهار کرد: تاکنون دو هزار و 700 کیلومتر شبکه فاضلاب در مشهد اجرا شده و تا پایان سال جاری نیز حدود 150 کیلومتر شبکه فاضلاب در حاشیه شهر مشهد اجرا می‌شود.
وی ادامه داد: تا دو ماه آینده تصفیه‌خانه فاضلاب «خین عرب» مشهد نیز با ظرفیت 83 هزار مترمکعب به بهره‌برداری می‌رسد.
وزیر نیرو در این مراسم گفت: طی 3 سال اخیر 3 هزار و 700 روستا به شبکه آب آشامیدنی سالم متصل شده‌اند و امسال نیز افزون بر 2 هزار روستا در سراسر کشور از شبکه آب آشامیدنی بهداشتی بهره‌مند می‌شوند که تعداد پرشماری از این روستاها در هفته دولت امسال به این شبکه متصل می‌شوند.
وزیر نیرو در سفر به خراسان رضوی 126 پروژه صنعت برق را در استان‌های سه گانه خراسان با هزینه هزار و 50 میلیارد ریال بهره‌برداری کرد. مهم‌ترین این پروژه‌ها پست‌های 132 کیلوولت تپه سلام، شهرک صنعتی چناران، فارمد، شهرک صنعتی کاویان، چناران و ساحل برج و خط‌های ارتباطی آنها، کابل 132 کیلوولت رضوی شهدا و افزایش ظرفیت پست 132 کیلوولت زرین‌دشت اعلام شد.
وزیر نیرو در این مراسم گفت: خراسان رضوی در صنعت برق از تولید فراتر رفته است. حمید چیت‌چیان از برنامه‌ریزی برای ساخت نیروگاه‌های جدید برق با بازده 60 درصد خبر داد و افزود: حداکثر بازده نیروگاه‌های فعلی در کشور 44/5 درصد که بیشتر مربوط به نیروگاه‌های سیکل ترکیبی است.