kayhan.ir

کد خبر: ۱۴۶۴۳
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۴۷
بشارتی:

فتنه‌گران انتخاباتی می‌خواستند که اسم خودشان از آن دربیاید

وزیر کشور دولت سازندگی با رد ادعاهای فتنه‌گران گفت: آنها انتخاباتی می‌خواستند که اسم خودشان از صندوق رأی بیرون بیاید.

علی‌محمد بشارتی، وزیر کشور دولت سازندگی به تشریح اهداف فتنه‌گران، فلسفه تسخیر لانه جاسوسی و چگونگی رابطه هاشمی رفسنجانی و رهبر معظم انقلاب پرداخت.
بشارتی گفت: ساختارشکنان سعی دارند اصل 110 را زیر سؤال ببرند. اصل 110 قانون اساسی به وظایف و اختیارات رهبر و تعیین سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران اشاره دارد.
تعیین فقهای شورای نگهبان یکی از اختیارات رهبری است لذا زمانی که ما مقام معظم رهبری را قبول کردیم، می‌پذیریم شورای نگهبان در امر انتخابات حرف آخر را می‌زند و فصل‌الخطاب انتخابات، گروه‌های سیاسی نیستند بلکه شورای نگهبان است. قانون اساسی سوت را به دست شورای نگهبان داده است و آنها بعد از انتخابات باید نظر بدهند نه روزنامه‌ها و مقامات سیاسی.
من که وزیر کشور بوده‌ام، می‌دانم انتخابات چیست و کسی جز خدا و امام زمان(عج) نمی‌داند که چه کسی در صندوق‌ها حائز اکثریت است؛ بنابراین مشخص است که این عمل مجرمانه بوده و طبق قانون قابل تعقیب است. آنها اسلامی می‌خواهند که تابع نظر آنها باشد؛ یکی از آقایان می‌گفت کسی پیش من آمده و می‌گفت استخاره کن و کاری کنید که خوب بیاید! آنها نیز انتخاباتی می‌خواهند که اسمش انتخابات باشد اما هرچه خودشان خواستند از آن دربیاید. کسانی که مدعی تقلب بودند نتوانستند حتی یک صندوق را معرفی کنند که در آن تقلب شده باشد. مشاور سیاسی هاشمی رفسنجانی در ادامه افزود: من اخیرا مشهد نزد آیت‌الله طبسی بودم؛ ایشان به من فرمودند من بعد از جلسه مجمع تشخیص با آقای هاشمی ملاقات داشتم و ایشان به من فرمودند هیچ بدیلی برای مقام‌معظم رهبری نمی‌شناسم؛ ایشان با توجه به مجموعه عملکردشان بهترین شخصیت برای رهبری هستند و عزت و استقلال ما در گرو حمایت از ایشان است. این حرف‌های هاشمی درباره مقام معظم رهبری است، آقای هاشمی رفسنجانی فصل‌الخطاب را قبول دارند، مطمئن باشید، اگر نه جایشان آنجا (ریاست مجمع تشخیص) نبود. نظام که با کسی شوخی ندارد.
من زیباترین موضع‌گیری را درباره تسخیر لانه جاسوسی از حضرت امام خمینی(ره) دیدم که آن را انقلابی بزرگتر از انقلاب اول نامیدند.
جاسوسی چیزی نیست که ما بخواهیم به خاطرش معذرت‌خواهی کنیم. آمریکا این تجربه را دارد و تمامیت‌خواه است. عذرخواهی از تسخیر لانه جاسوسی یعنی عذرخواهی از انقلاب اسلامی و پایان دادن به تاراج کشور، خلاصه! یعنی عذرخواهی از استقلال کشور.