سیل جان 3 نفر را در فریمان گرفت
سیل جان سه نفر را در فریمان گرفت و به شالیزارهای ساری و زمینهای کشاورزی گرگان خسارات زیادی وارد آورد.
سرویس شهرستانها -
سیل جان سه نفر را در فریمان گرفت و به شالیزارهای ساری و زمینهای کشاورزی گرگان خسارات زیادی وارد آورد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسانرضوی از جان باختن سه زن در شهرستان فریمان بر اثر جریان سیل خبر داد.
«حجتعلی شایانفر» افزود: این حادثه بعدازظهر جمعه در حاشیه رودخانه «اره کمر» در بخش «قلندرآباد» شهرستان فریمان واقع در مرکز استان خراسان رضوی اتفاق افتاد.
وی افزود: طبق برآوردهای اولیه بارشهای بهاری و سیل در درگز نیز باعث تلف شدن حداقل 110 راس گوسفند و آسیبدیدگی 30 تا 50 درصدی محصولات زراعی و باغی این شهرستان واقع در شمال خراسان رضوی شد.
شایانفر گفت: پنج واحد مسکونی نیز در درگز دچار آبگرفتگی شد که بیشتر آنها در بخش نوخندان بود.
بر اساس برآورد اولیه مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آققلا در استان گلستان، سیلاب به حدود یکهزار و 500 هکتار از اراضی روستاهای این منطقه 30 تا 100 درصد خسارت وارد کرده است.
بارش شدید باران و تگرگ عصر و شامگاه پنجشنبه در برخی شهرستانهای بالادست آققلا، باعث روان شدن سیلاب و آبگرفتگی راهها، مزارع و مناطق مسکونی روستاهای «عطاآباد، انبارتپه، پیرواش و اکبرآباد» و خسارت به این مناطق شد.
طبق برآورد اولیه کارشناسان جهاد کشاورزی به 500 هکتار از مزارع گندم و 200 هکتار از مزارع گوجهفرنگی، خربزه و پنبه در روستاهای این شهرستان خسارت
صد درصدی وارد شده که ارزش ریالی آن حدود
18 میلیارد ریال است.
سیلی که بر اثر بارش شدید باران استان سمنان در منطقه چهاردانگه ساری رخ داد، 40 هکتار از اراضی شالیزاری منطقه را کاملا با خودش برد.
فرماندار ساری با اشاره به وقوع سیل در منطقه چهاردانگه ساری اظهار داشت: سیل از منطقه سمنان و از مسیر هیکو وارد اراضی شمال کشور شد.
جواد واحدی تصریح کرد: وقوع سیل به بیش از 30 تا 40 هکتار از اراضی منطقه ایلال، سیاوشکلا، سعیدآباد و تیلک خسارت جدی وارد آورد و بیش از 30 هکتار اراضی شالیزاری به کلی تخریب شد.
همچنین بر اساس دو گزارش دیگر بارش شدید باران و تگرگ به اراضی زراعی و باغی گالیکش در گلستان و چالدران در ارومیه خسارت وارد کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گالیکش گفت: بارش شدید باران و تگرگ به 110 هکتار از زمینهای زراعی و باغی این شهرستان خسارت وارد کرد.
حبیبالله زارع، افزود: 110 هکتار مزارع کلزا بین 70 تا 100 درصد، 300 هکتار مزارع گندم بین 30 تا 40 درصد و 15 هکتار باغ هلو و گلابی نیز بین 30 تا 100 درصد خسارت دید.
بارش شدید باران و تگرگ در برخی شهرستانهای شرق استان گلستان خسارات زیادی به ابنیه، راهها و مزارع کشاورزی این مناطق وارد کرد.
به گفته وی، کارشناسان جهاد کشاورزی گالیکش با حضور در مناطق خسارتدیده اقدام به ارزیابی میزان خسارت به زمینهای کشاورزی این شهرستان کردند.
زارع در خصوص چگونگی جبران خسارات به محصولات کشاورزی این منطقه گفت: کسانی که مزارع آنها بیمه است، میتوانند با مراجعه به صندوق بیمه محصولات کشاورزی نسبت به درخواست خسارت اقدام کنند.
وی افزود: صاحبان زمینهای کشاورزی که اقدام به بیمه محصولات خود نکردهاند، در صورت تامین اعتبار از سوی مدیریت بحران خسارتشان قابل پرداخت خواهد بود.
بارش شدید تگرگ و باران و جاری شدن سیل به اراضی کشاورزی شهرستانهای چالدران و شوط در آذربایجان غربی خسارت زد.
رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران چالدران اظهار کرد: رگبار باران و تگرگ که به مدت 30 دقیقه به طول انجامید خساراتی را در روستاهای بخش مرکزی و دشتک این شهرستان بر جای گذاشت.
احمدرضا قلیپور افزود: بر اثر بارشها و جاری شدن سیل هفت واحد مسکونی در روستای بیگ کندی و چندین هکتار از مزارع گندم، جو و علوفه در شهر آواجیق و روستاهای بیگ کندی و امام قلی علیا و سفلی و آباراباشی و جغال چالدران خسارت دیدند.
فرماندار چالدران گفت: همچنین بر اثر جاری شدن سیل راه ارتباطی جاده دشتک به ماکو و نیز راه روستاهای امام قلی علیا و سفلی با مرکز شهرستان مسدود شد که راهداران برای بازگشایی آنها در تلاش هستند.
فرماندار شوط نیز گفت: بارش شدید باران و تگرگ و جاری شدن سیل در این شهرستان بیش از 15 میلیارد ریال به بخش کشاورزی خسارت زده است.
ولی زالی افزود: بر اثر جاری شدن سیل، 158 هکتار از اراضی آبی شوط و کانالهای آب کشاورزی این شهرستان خسارت دیدهاند.
همچنین بارش شدید باران در خوی موجب آبگرفتگی کوچهها و معابر شد و کندی عبور و مرور مردم و وسایط نقلیه در سطح شهر را به دنبال داشت.