کپیکاری زنجیرهای از «اعتماد» به «مردمسالاری» رسید(خبر ویژه)
یک روزنامه زنجیرهای تحلیل مغرضانه شبکه دولتی انگلیس را با تغییر نام نویسنده به عنوان سرمقاله خود منتشر کرد!
به گزارش جهاننیوز، مردمسالاری (ارگان حزب اصلاحطلب مردمسالاری) سرمقاله خود را به «اجرا شدن یا نشدن توافق» اختصاص داد که با امضای «رامین والیزاده میدانی» منتشر شده اما با کمی دقت معلوم میشود این مقاله با همین جملات پیش از این و عیناً در وبسایت فارسی بیبیسی منتشر شده است. نویسنده مقاله بیبیسی حسین باستانی بولتن نویس ریاست جمهوری در دولت اصلاحات است پس از لو رفتن ارتباطاتش با بیگانگان، از کشور گریخت و رسماً در شبکه دولتی انگلیس مشغول به کار شد. در مقاله بیبیسی که عیناً از سوی مردمسالاری منتشر شده، تلاش گردیده ضمن بزرگنمایی عدم تصویب توافق در نهادهای قانونی کشورمان، از این اقدام به عنوان بحران در جامعه ایرانی یاد شود.
اتاق خبر بیبیسی فارسی از بدو تأسیس تاکنون برای تولید خبر و تحلیل پیرامون رخدادهای سیاسی کشور با منابع داخلی به خصوص خبرنگاران رسانههای زنجیرهای در ارتباط بوده است؛ به این صورت که این پایگاه جاسوسی مدل «پینگپنگی» را در دستور کار قرار داده است و از یک سو دادهها و اطلاعات خاص را از منابع خود در داخل کشور دریافت میکند و به صورت اخبار اختصاصی در برنامههای خود کار میکند و از سوی دیگر خط رسانه مورد نظر خود در مسائل مختلف سیاسی، فرهنگی و اقتصادی را از طریق این کانالها در رسانههای زنجیرهای اعمال میکند؛ این رفتار روزنامه مردمسالاری مدل دوم را به صورت ناشیانه اجرا کرده است.
اخیراً صادق خرازی در گفتوگوی خود از اصلاحطلبانی که گرا به دشمن میدهند؛ نام میبرد و اظهار داشت: «من اصلاحطلبی که نمادش خارج از کشور باشد و پول بگیرد را قبول ندارم. اینکه بروند و اتهام بزنند و بد و بیراه بگویند و شانتاژ کنند را قبول ندارم. کسانی را یادم است که در دورانی که سفیر بودم با خارجیها مذاکره میکردند و به دشمن گرا میدادند؛ من آنها را به عنوان اصلاحطلب قبول ندارم.»
حسین باستانی
بولتننویس رئیس دولت اصلاحات یکی از افرادی است که در جریان راهاندازی روزآنلاین به عنوان یکی از دو نفر اصلی (به همراه مسعود بهنود) توسط فرح کریمی نماینده ایرانیتبار پارلمان هلند انتخاب شده و مأموریت ایجاد شبکه رسانهای علیه جمهوری اسلامی ایران را برعهده میگیرد. تهیهکنندگی سایت و رادیو بیبیسی فارسی از مهمترین اقدامات او طی سالهای حضورش در خارج از کشور هست که پتانسیل خوبی را برای نامبرده در خصوص سازماندهی فعالان مطبوعاتی خارج از کشور فراهم آورد.
پیش از این روزنامه زنجیرهای اعتماد نیز برای مدتی طولانی تحلیلهای بیبیسی را بدون ذکر مأخذ و به عنوان تحلیلهای خود منتشر میکرد که پس از لو رفتن ماجرا، مجبور به توقف این روند کپیپیست از شبکه رسمی MI6 انگلیس شد.
مردمسالاری چند سال پیش هم به انتشار سرمقالهای در «نقد سخنان شب گذشته رئیس جمهور (احمدینژاد)» پرداخته بود با این نکته قابل تأمل که اتفاقاً مصاحبه آن شب احمدینژاد به دلایلی به تعویق افتاده بود، اما همکاران روزنامه زنجیرهای کار خود را کرده بودند!