شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۶
کد خبر: ۴۹۹۲۸
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۵۸
42 دیگ غذای نذری به مناسبت شهادت امیر مؤمنان(ع) در امامزاده محمد هلال‌بن علی(ع) آران و بیدگل برای افطار عزاداران طبخ و توزیع شد.


برای پخت این 42 دیگ غذای نذری از هزار و 200 کیلوگرم برنج، 400 کیلوگرم گوشت گوسفند و 400کیلوگرم پیاز استفاده شد. این غذا بین 10 هزار زائر حرم مطهر امامزاده محمد هلال(ع) توزیع شد. همچنین در آیینی سنتی یک تن حلوای نذری در شهر کاشان طبخ و بین مردم روزه‌دار توزیع شد. در پخت این حلوای نذری 350 کیلوگرم آرد گندم سبوس‌‌دار، 70 کیلوگرم روغن حیوانی، 400 کیلوگرم شکر، 200 لیتر آب،  60مثقال زعفران، 5 کیلوگرم هل، 30 لیتر گلاب و 60 کیلوگرم مغز پسته استفاده شد.



نام:
ایمیل:
* نظر: