kayhan.ir

کد خبر: ۳۷۹۰۹
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۶

آیین تجلیل از خادمان نماز رسانه ملی برگزار شد

آیین تجلیل از خادمان نماز رسانه ملی در سالن رضوان مرکز بسیج صدا و سیما با حضور حجت‌الاسلام قرائتی و جمعی از هنرمندان برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام قرائتی در این مراسم، گفت: مشکل نماز بی‌ولایت مانند اسکناس بی‌نخ است که هیچ ارزشی ندارد. کشورهای عربی به ما متلک می‌اندازند می‌گویند در کشورهای ما لامپ مهتابی سبز نشان از مسجد دارد اما در کشور شما کله‌پاچه‌ای‌‌ها از آن استفاده می‌کنند. در کشورهای عربی فوتبالیست‌ها روی چمن نماز جماعت می‌خوانند اما در کشور ما یا نماز نمی‌خوانند یا پنهانی نماز می‌خوانند. باید نماز خواندن روی صندلی اتوبوس و هواپیما و کشتی را به مردم یاد دهیم. وضوی جبیره را یاد دهیم.
وی یادآور شد: ما برای نماز کاری نکرده‌ایم و نمازهای موجود چیزی درونشان نیست. کار نو کنید. نماز آیت‌الله بهجت را نشان دادن تبلیغ نماز نمی‌شود. نماز خلبان یا بازیگر یا فلان آدم معمولی را نشان دهیم. علی(ع) خودش نان خالی می‌خورد به میهمانش نان خالی نمی‌داد. بهترین غذا را به او می‌داد. خیلی چیزها جزء دین نیست ولی جزء دین شده است. در نهج البلاغه داریم که پارچه گلدار در اتاق بود حضرت علی(ع) به حضرت زهرا(س) گفت آن را بردار زیرا حواسم در نماز پرت می‌شود. یا بلال برای اذان خواندن روی بامی رفت که اندازه یک آدم و نیم بلندی داشت اما ما الان مناره ۸۰ متری می‌سازیم چه کسی از آن برای اذان گفتن بالا می‌رود.
رئیس ستاد اقامه نماز ادامه داد: وزیر نیرو به من گفت کم آبی است به مردم بگو که آب کمتر مصرف کنند گفتم چشم اما به جای چمن‌های پارک‌ها، سبزی بکارید که هم برای هوا بهتر است هم بذر آن خیلی ارزان‌تر از چمن است و چندین برابر کمتر از چمن آب می‌خواهد. تمام مشکلات ما گیرش در آموزش و پرورش است. مشکل طلاق، مشکل ازدواج‌های دیرهنگام، بیکاری زیاد است زیرا در آموزش و پرورش هنری به بچه‌ها یاد نمی‌دهیم. اگر آن هنر هم به دردشان نخورد کار آزاد کنند. بیکاری باعث شده که ازدواج جوانان عقب بیفتد. سمینارهای حجاب و نماز و مسائل دینی خوب است اما بی‌حجاب و افراد غیر دیندار به این سمینارها نمی‌آیند. باید برنامه‌هایی برای آنها ترتیب دهیم. احکام گفتن آقای فلاح‌زاده بعد از نماز صبح و نشان دادن آیت‌الله بهجت خوب است اما چه کسی آن موقع صبح بیدار است؟ پیداست یا غفلت می‌کنیم یا خدای ناکرده مجرم هستیم. معتقدم یک واحد سه چهار اتاقه برای اسکان اسلام‌شناسان خبره در صدا و سیما بسازید تا تمام وقت از آنها استفاده شود. روزی من زود به صدا و سیما آمدم یک اتاق برای استراحت پیدا نکردم. برنامه‌ها را کش ندهید. خیلی مواقع در 10 برنامه می‌شود کار را بست ولی طولانی‌اش می‌کنیم، وقت و چشم و قلب و گوش مردم امانت است.
بر اساس این گزارش، پورمحمدی، معاون سیمای رسانه ملی نیز در این مراسم، گفت: برای نماز کارهایی انجام داده‌ایم و کارهایی در دست انجام داریم. میزان رضایت مخاطبان و تعدادشان را نظرسنجی می‌کنیم اما نمی‌دانیم میزان تأثیر این برنامه‌ها بر روی مخاطبان چقدر است؟ اینکه نمازگزاران متدین داشته باشیم که دروغ و غیبت و تهمت نگویند این مهم است و نه فقط خواندن نماز. باید ببینیم تأثیر نماز خواندن بر روی افراد چیست و این را نشان دهیم. ما در خودمان هم مشکل داریم. در جلساتمان به هنگام زمان اذان آن را تعطیل نمی‌کنیم تا به نماز بپردازیم. باید نمازخوانان، متدین واقعی باشند. روی کودکان و نوجوانان و جوانان باید خیلی کار کنیم اما برنامه ویژه آنها نداریم. باید نمازهای باشکوه را نشان دهیم هرچه نمازها باشکوه‌تر برگزار شود تأثیرشان بیشتر است. همه شبکه‌ها و برنامه‌ها در زمان مهندس سرافراز موظف شده‌اند مسائل دینی را تبلیغ کنند.
گفتنی است، در این مراسم عده‌ای از فعالان و هنرمندان رسانه ملی در عرصه نماز و همچنین خبرنگاران و تهیه‌کنندگان با موضوع نماز در رادیو و تلویزیون تجلیل شدند.