کد خبر: ۳۱۲۱۹
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۳
پژوهشکده رژیم صهیونیستی:

جنگ با حزب‌الله، اسرائیل را در تاریکی مطلق فرو خواهد برد

یک پژوهشکده رژیم صهیونیستی اعلام کرد در جنگ آینده با حزب‌الله اسرائيل برای چند ماه در تاریکی مطلق فرو خواهد رفت.


به گزارش خبرگزاری فارس، مرکز پژوهش‌های امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در یک پژوهش جدید اعلام کرد، در جنگ آینده با حزب‌الله در صورتی که اسرائيل زیرساخت‌های لبنان را هدف قرار دهد حزب‌الله نیز نیروگاه‌های برق این رژیم را نشانه می‌رود. این مرکز اسرائیلی با بررسی دقیق وضعیت حوزه انرژي و قدرت تامین برق اسرائيل در مقابل موشک‌های دقیق و پیشرفته حزب‌الله اظهار داشت: بخش برق‌رسانی و زیرساخت‌های اسرائيل در فلسطین اشغالی توان استقامت در برابر حمله‌های حزب‌الله را نخواهد داشت و این بدان معنا است که اسرائيل در تاریکی مطلق چند ماهه فرو خواهد رفت.
این پژوهشکده با اشاره به اظهارات برخی از پژوهشگران تاکید کرد همه کارشناسان و کارمندان بخش برق‌رسانی و زیرساخت‌های اسرائيل متفق‌القولند که اسرائيل برای مقابله با تهدیدات موشکی حزب‌الله آماده نیست.
این مرکز اسرائيلی همچنین افزود، سرزمین‌های اشغالی در جنگ آینده نه تنها در معرض موشک‌های بالستیک حزب‌الله است بلکه موشک‌های برد کوتاه حزب‌الله نیز اسرائيل را تهدید می‌کند.
روزنامه صهیونیستی اسرائيل الیوم نیز نوشت، محافل سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی از تلاش حزب‌الله در جنگ آینده برای محاصره دریایی اسرائيل و حمله موشکی به بنادر این رژیم شدیدا هراس دارند.
روزنامه جروزالم پست نیز به نقل از منابع نظامی اسرائيل نوشت، حزب‌الله در جنگ احتمالی آینده تا مساحت 30 کیلومتری ساحل اسرائيل قادر خواهد بود کشتی‌های تجاری را زیرآتش خود بگیرد.