سردار سلامی:
خبرهای خوبی از انتقام خواهید شنید
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که عصر شنبه در مرز خسروی حاضر شده بود در پاسخ به پرسشها و درخواستهای مردم و خبرنگاران مبنی بر انتقام گفت: خبرهای خوبی میشنوید.
سردار حسین سلامی عصر شنبه در حاشیه بازدید از مرز خسروی در حلقه زائرانی قرار گرفت که شعارهای مرگ بر اسرائیل سر میدادند و خواستار انتقام خون شهید اسماعیل هنیه بودند.
وی قبل از ترک محل بازدید و حین سوار شدن بر خودرو در یک جمله در پاسخ به افرادی که درباره انتقام از وی پرسیدند به یک جمله بسنده کرد و گفت: درباره انتقام خبرهای خوبی میشنوید، انشاءالله.
سردار سلامی با حضور در مرز رسمی و بینالمللی خسروی شهرستان قصرشیرین، آخرین وضعیت تردد زائران اربعین حسینی را بررسی کرد و با زائران در خصوص کیفیت خدمات ارائه شده سخن گفت. حسین سلامی در حاشیه بازدید از مرز رسمی خسروی در جمع خبرنگاران نیز افزود: اربعین حسینی تا به امروز باشکوهترین اجتماع بشری بوده که تاریخ و جهان بشریت، چنین عظمتی را به خود ندیده است. وی ادامه داد: اربعین یکی از نمادهای برجسته شکوه دین اسلام است که محبان اهلبیت(ع) بعد از هزار و چند سال، برای تکریم واقعه کربلا و حماسههای ماندگار جاودان عاشورا اینگونه پیاده، مسیری طولانی را با همه سختیها، میپیمایند.
فرمانده کل سپاه گفت: نکته مهم آن است که دستاندرکاران این خدمات، که شرایط مناسبی را برای این سفر معنوی فراهم میکنند در واقع به عنوان منتخبان الهی اجر و پاداش بسیار بالایی در دستگاه امام حسین(ع) خواهند داشت. وی با اشاره به رضایت زائران از خدمات ارائه شده در پایانه مرزی خسروی، در زمینه امنیت، سهولت در تردد، اسکان، پذیرایی، حملونقل، بهداشت، توقفگاه و آبرسانی افزود: همه سختیهای این سفر به واسطه همین محبتها، آسان و به سفری پر از خاطره و ماندگار تبدیل میشود و به همین دلیل تراکم این اجتماع هر سال باشکوهتر از سال قبل میشود. سردار سلامی از اربعین به عنوان بزرگترین حماسه فرهنگی تاریخ یاد کرد و افزود: هر چه زمان بگذرد حادثه عاشورا نهتنها کمرنگتر نمیشود، که هر سال پرفروغتر، روشنتر و بسیار زیباتر خود را نشان میدهد. وی با قدردانی از مرزبانان کشور، افزود: نیروهای مرزبانی، امنیت را در مرزهای کشور برقرار میکنند تا مردم عزت و آرامش داشته باشند. او گفت: نیروهای مرزبانی و انتظامی امسال با افزایش دروازهها، شرایط مطلوبی را برای روانی تردد زائران انجام دادهاند و با وجود گرمای هوا، عوامل خدماترسان از مواکب، دستگاهها و نیروهای نظامی، قرارگاه نجف اشرف و سپاه نبی اکرم (ص) کرمانشاه و در مجموع مسئولان ستاد اربعین و عوامل بهداشتی و امدادی برای خدمت به زائران تلاش بسیاری دارند که جای تحسین دارد.
به گزارش ایرنا، قصرشیرین در غرب کرمانشاه با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و افزون بر ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.
مرز خسروی در گذشته بخشی از راه ابریشم بود که خسروی - منذریه، مسیر اصلی به سمت جاده بغداد و سپس بندر حلب در سوریه و ساحل دریای مدیترانه بود. خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰ کیلومتر، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشور با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانون مهم تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است. قصرشیرین ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت دارد و زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب میکنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین، سپس کربلا و نجف میرسند و همچنین پیش از زیارت امام حسین(ع) به مقابر امامان مدفون در کاظمین و سامرا مشرف میشوند.