kayhan.ir

کد خبر: ۲۹۴۲۱۳
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۵
 در بیمارستان امام خمینی(ره) انجام شد

انجام موفقیت‌آمیز اولین عمل کاشت باتری بدون سیم قلب

 
 
 
دبیر علمی بیست‌وچهارمین کنگره تازه‌های قلب و عروق گفت: برای نخستین‌بار عمل گذاشتن باتری بدون سیم در بیمار
۷۰ ساله به دلیل نارسایی قلبی در بیمارستان امام خمینی با موفقیت انجام شد.
به گزارش ایرنا، مسعود اسلامی اظهار داشت: با توجه به اینکه اعمال جراحی قلب در کشورمان موفقیت‌آمیز است، امروز برای نخستین‌بار عمل گذاشتن باتری بدون سیم در بیمار ۷۰ ساله به دلیل نارسایی قلبی در بیمارستان امام خمینی با موفقیت انجام شده و این افتخاری برای کشورمان است.
اسلامی افزود: باتری‌های نسل جدید، بدون سیم و طول عمر آنها ۱۰ تا ۲۳ سال بوده، این تکنولوژی فوق‌العاده جدید است که در ایران پوشش بیمه‌ای داده می‌شود زیرا، هزینه آن ۱۰هزار یورو قیمت دارد.
وی با اشاره به کاربرد هوش مصنوعی ادامه داد: با استفاده از هوش مصنوعی در قلب و عروق طول عمر مردم ۱۰ سال افزایش می‌یابد البته باید سرمایه‌گذاری بیشتری در این زمینه انجام شود و ضروری‌ است با رفع تحریم‌ها از این امکانات استفاده کنیم.
دبیر علمی بیست‌وچهارمین کنگره تازه‌های قلب و عروق با اشاره به اینکه امسال ۵۰۰هزار مرگ‌ومیر در دنیا به علت افزایش حرارت دما رخ داده است، گفت: عوارض گرما ۱۰درصد در بیماران قلبی و عروقی افزایش می‌یابد و توصیه می‌شود سالمندان و حتی افراد مسنی که به ظاهر سالم هستند و بیماری ندارند در این روزها از خانه خارج نشوند.
گفتنی است، بیست‌وچهارمین کنگره تازه‌های قلب و عروق ۲۷ تا ۳۰ شهریورماه در هتل المپیک برگزار می‌شود و جدیدترین یافته‌های تشخیصی، پیشگیری و درمانی در زمینه قلب و عروق و نیز نقش هوش مصنوعی در درمان بیماری‌های قلبی به متخصصان این رشته ارائه خواهد شد.