سوپ خون غذای محبوب ویتنامیها
شاید باورش سخت باشد که سوپ خون اردک و سبزیجات در ویتنام غذای بسیار محبوبی است اما حقیقت دارد.
به گزارش ایسنا این سوپ از خون خام اردک همراه با سبزیجات و مغز فندق تهیه شده و سرد سرو میشود. در تهیه این سوپ، خون تازه اردک داخل شیشهای ریخته و با افزودن سس ماهی از لخته شدن آن جلوگیری میشود و در نهایت به آن سبزیجات و مغز فندق میافزایند.
این سوپ را در فریزر نگهداری میکنند تا از بسته شدن خون جلوگیری شود، سپس هنگام سرو آن را از فریزر خارج میکنند و دوباره به شکل مایع درمیآید!