کد خبر: ۲۶۴۹
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۲۰:۴۹

معجون دمنوش نعناع و عسل

یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است از دمنوش رقیق «عسل و نعناع» به جای کافئین به منظور افزایش هوشیاری مصرف کرد.

یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است از دمنوش رقیق «عسل و نعناع» به جای کافئین به منظور افزایش هوشیاری مصرف کرد.
مریم شیرمستی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران با تاکید بر ارتباط مستقیم تغذیه بر عملکرد حافظه افراد گفت: لازم است در ایام امتحانات دانش‌آموزان و دانشجویان رژیم غذایی مناسبی را رعایت کنند تا بتوانند از حافظه خود حداکثر استفاده را داشته باشند.
وی استفاده از غذاهای پرحجم، چرب و نفاخ را برای ایام امتحانات نامناسب دانست و افزود: این غذاها مدت بیشتری در معده باقی می‌مانند که این امر خون رسانی به سایر قسمت‌های بدن از جمله سلول‌های مغزی را کاهش می‌دهد و خواب آلودگی را نیز در پی خواهد داشت.
شیرمستی غذاهای سرخ کردنی، فست‌فود، کله‌پاچه و... را از جمله این غذاها دانست که مصرف آنها برای ایام امتحانات مناسب نیست.
این کارشناس تغذیه معتقد است: استفاده از غذا در ایام امتحانات باید در وعده‌های متعدد و با حجم کمتری در هر وعده باشد تا قند خون طی روز و زمان درس خواندن متعادل بماند.
وی ادامه داد: در ایام امتحانات لازم است به منظور جلوگیری از افت فشار خون، آب کافی به بدن برسد و همچنین از بروز گرسنگی پیشگیری شود.
این کارشناس تغذیه خواب کافی را نیز از دیگر اصول مهمی عنوان کرد که افراد باید در ایام امتحانات مدنظر داشته باشند و درباره کسانی که شب قبل از امتحان برای بیدار ماندن طولانی کافئین مصرف می‌کنند، تاکید کرد: مصرف این مواد ممکن است در کوتاه‌مدت تا حدی توان جسمی افراد را بالا ببرد اما به مرور باعث افت عملکرد سلول‌های مغزی خواهد شد.
دمنوش رقیق نعناع و عسل توصیه شیرمستی برای افزایش هوشیاری در ایام امتحانات بود که اثر دائمی‌تری بر سلول‌های مغزی دارد.
وی گفت: استفاده از سیب قرمز و فلفل سیاه نیز در ایام امتحانات برای بهبود عملکرد حافظه مفید است.
این کارشناس تغذیه با اشاره به اهمیت وعده صبحانه قبل از امتحان نیز، خاطرنشان کرد: مصرف شیره خرما و انگور، عسل، حلواشکری یا یک بشقاب فرنی همراه با بادام پودر شده برای این وعده مناسب است.
شیرمستی یادآوری کرد: یک لیوان آب میوه طبیعی و لقمه نان و پنیر و گردو نیز برای وعده صبحانه قبل از امتحان مفید است.
وی در پایان تصریح کرد: مصرف مواد غذایی چرب از جمله کره و خامه برای وعده صبحانه قبل از امتحان توصیه نمی‌شود.