kayhan.ir

کد خبر: ۲۵۷۰۴۶
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۶
نیوزویک:

«اف بی‌آی» بزرگ‌ترین باند جنایتکار آمریکاست که از سوی اراذل قانونی اداره می‌شود

 

سرویس خارجی-
مجله آمریکایی نیوزویک در توئیتی به نقل از یکی از مقامات آمریکایی نوشت پلیس فدرال آمریکا (اف بی‌آی) بزرگ‌ترین باند جنایتکار در آمریکاست.
این روزها انتقادها از پلیس فدرال آمریکا به شدت افزایش پیدا کرده است. در جدیدترین مورد از این انتقاد‌ها مجله «نیوزویک» آمریکا در توئیتی نوشته است:
«دینش دسوزا» سیاستمدار آمریکایی معتقد است اف‌بی‌آی (FBI- پلیس فدرال آمریکا) بزرگ‌ترین باند جنایتکار در این کشور است زیرا این باند توسط اراذل قانونی اداره می‌شود.». احتمالاً استناد این سیاستمدار محافظه‌کار آمریکایی به گزارش چندی پیش کمیته قضائی مجلس نمایندگان آمریکا باید باشد. آبان ماه گذشته نمایندگان جمهوری‌خواه این کمیته در گزارشی یک هزار و ۵۰ صفحه‌ای که بر اساس اطلاعات جمع‌آوری‌شده توسط ۱۴ «افشاگر» پلیس فدرال آمریکا (‌اف‌بی‌آی) تهیه شده است، از وقوع تخلفات سازمان‌یافته و فساد ریشه‌دار در این نهاد خبر دادند.
به گزارش مهر به باور این نمایندگان، شهروندان آمریکا دیگر مطابق قانون اساسی، از عدالت برابر برخوردار نیستند زیرا اصلی‌ترین نهاد اجرایی در این کشور، با مدیریتی که سیاست در آن رخنه کرده و «جهت‌گیری چپ‌گرایانه و دغدغه‌مندی ریاکارانه» که از رأس قدرت به آنها دیکته می‌شود، فاسد شده است.در این گزارش آمده است: کاملاً ساده است. مشکل این است که فساد در دل اف‌بی‌آی، تشدید شده و سر منشأ آن هم واشنگتن است. اف‌بی‌آی و سازمان مادر آن یعنی وزارت دادگستری، به نهادهایی سیاسی بدل شده‌اند.این گزارش به جزئیاتی درباره سوءاستفاده‌های اف‌بی‌آی از شراکت مخفیانه این نهاد برای دسترسیِ بدون مجوز به اطلاعات شخصی کاربران محافظه‌کار فیسبوک، اشاره کرده است.
این گزارش همچنین اف‌بی‌آی را به اغراق و بزرگ‌نمایی اعداد و ارقام مرتبط با افراطی‌گری داخلی متهم کرده است؛ اقدامی که دولت بایدن را قادر می‌سازد تا روایت مطلوب و متبوع خود را در داخل کشور گسترش دهد. به ادعای این گزارش، اف‌بی‌آی کارمندانی که عقاید محافظه‌کارانه دارند را از این سازمان حذف می‌کند.جمهوری‌خواهان بر این باورند که «فرهنگ عدم پاسخگویی سازمان‌یافته» و همچنین «فساد، اعمال نفوذ و سوءاستفاده افسارگسیخته» دامن اف‌بی‌آی را گرفته و بلای جان آن شده است.
نگرانی از شبکه‌های اجتماعی در آمریکا
خبر دیگر از آمریکا این که یک نماینده کنگره آمریکا نسبت به ناتوانی در مدیریت محتوای تولید شده در شبکه‌های اجتماعی در آمریکا ابراز کرد. به گزارش ایرنا نشریه آمریکایی «هیل» در توئیتی نوشت: «آدام شیف» نماینده کنگره آمریکا می‌گوید ما در حال حاضر با یک مشکل بزرگ با شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی و ناتوانی آنها در مدیریت محتوا، گسترش نفرت و ممنوعیت روزنامه‌نگاران در توئیتر مواجه‌ایم. فکر نمی‌کنم این شرکت‌ها باید از مسئولیت مصون باشند.» چند روز پیش نیز سنای آمریکا به اتفاق آرا، به لایحه ممنوعیت استفاده از اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدیوئی تیک تاک در همه تلفن‌ها و دستگاه‌های دولت فدرال آمریکا رای داد. «کریستوفر ری»، مدیر اف بی‌آی، ماه گذشته به کمیته امنیت داخلی مجلس آمریکا گفته بود: دولت چین ممکن است از تیک تاک برای کنترل اطلاعات یا نرم‌افزار میلیون‌ها کاربر استفاده کند و الگوریتم پیشنهاد این اپلیکیشن که مشخص می‌کند ویدیوهای بعدی که کاربران مشاهده می‌کنند، کدام ویدئوها خواهند بود، می‌تواند برای تاثیرگذاری روی افکار کاربران مورد استفاده قرار گیرد. تحت قانون چین، شرکت‌های چینی ملزم هستند آنچه که دولت چین از آنها می‌خواهد برای اشتراک گذاری اطلاعات یا فعالیت به عنوان ابزار دولت چین را انجام دهند.