درخواست ۲۲ کشور برای خرید پهپادهای ایرانی
سرلشکر یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا در همایش علم و فناوری در دفاع مقدس که دیروز در دانشگاه جامع امام حسین(ع) برگزار شد، گفت: سپاه مردمدار و مردمیار است و تا پایان نیز اینگونه خواهد بود. دشمن در حال برنامهریزی است تا بین مردم، نظام و سپاه فاصله بیندازد. ما باید ضعفها و کاستیها را برای مقابله با دشمن و ناکام گذاشتن دشمن برطرف
کنیم.
دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا با اشاره به جلسهای که فرماندهان پیش از عملیات والفجر۸ با امام خمینی(ره) داشتند، گفت: ما نگرانیهایی درباره سرنوشت عملیات داشتیم که امام فرمودند خدا فرمانده است و همان خدایی که نماز را واجب کرده است، دفاع را نیز واجب کرده است. بروید بجنگید و پیروز خواهید شد.
سرلشکر صفوی تصریح کرد: ما مطمئنیم که با ملتی متحد و فرهنگساز پیروز خواهیم شد؛ البته لازمه آن حکمرانی صحیح است. بنابراین آمریکا و رژیم صهیونیستی نمیتوانند بر ملت ایران پیروز شوند.
وی با بیان اینکه پیش از انقلاب حدود ۸۰ درصد تجهیزات دفاعی از خارج، تأمین میشد گفت: امروز بیش از ۸۰ درصد تجهیزات دفاعی را در داخل تولید میکنیم.
دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا در عین حال اعلام کرد: ۲۲ کشور درخواست خرید پهپادهای ایرانی را دارند.
وی افزود: شما به بهانه برگزاری این همایش باید بگویید چگونه همزمان سیستمسازی کردید، نیرو آموزش دادید، تجهیزات را یا خریداری کردید یا ساختید یا از دشمن به غنیمت گرفتید، چگونه بعد از هر عملیاتی تعمیر و نگهداری کردید، ١٥ گردان عملیاتی را در ثامنالائمه تجهیز کردید تا یکصد هزار نفر نیرو را در قالب بیش از ٣٤ تیپ و لشکر در عملیاتهای فاو (بهمن سال ١٣٦٤) و کربلای ۵ در (١٩ دیماه سال ١٣٦٥) تجهیز کردید و چگونه پیروزی آفریدید.
وی افزود: اینکه چگونه بعد از فرمان حضرت امام خمینی(ره) در ٢٦ شهریور سال ١٣٦٤ مبنی بر تشکیل سه نیروی زمینی، دریایی و هوایی در سپاه سیستمهای مخابراتی آن را ایجاد کردید، چگونه صدها کیلومتر کابل مخابرات زمینی در جنوب احداث کردید. چگونه سیستم ماکسهای تلفنهای بیسیم ٢ تا ٣ کاناله تا چندده کاناله را که قابل پوش کردن نبود را بهصورت ثابت و سیار راهاندازی کردید، چگونه امنیت شبکه مخابرات را حفظ کردید. همه اینها بدون بهکارگیری علم و فناوری شدنی نبود.
رئیس همایش ملی جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس با بیان اینکه ما در دوران دفاع مقدس، سیستمهای مخابراتی کوتاه برد و بردبلند دشمن را شنود میکردیم، تصریح کرد: چگونه رمز سیستم مخابرات و بیسیمهای پیشرفته راکال را شکستید، چگونه هم جنگیدید، هم این تحقیق و توسعه دادید، هم نگهداری تخصصی کردید، چگونه سیستم مستقل ارتباطات را غیر از سیستم کشور راهاندازی کردید من از شما میخواهم این کارهای بزرگ را در قالب مقاله، نشست، پنل تخصصی، پروژه، نمایشگاه و سایر تولیدات علمی در این همایش ثبت کنید.
وی افزود: همایش ملی جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس با تأکید مقام معظم رهبری به رئیس محترم ستاد کل نیروهای مسلح برای پرداختن به این حوزه در دستورکار قرار گرفته است و این همایش به همت پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی و با مشارکت وزارت دفاع و سایر سازمانهای نیروهای مسلح و دانشگاههای معتبر کشور در ١٥ آذرماه سال ١٤٠١ در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار خواهد شد.