kayhan.ir

کد خبر: ۱۹۵۵۵۱
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۰

جریمه 12 میلیارد تومانی 5 شرکت لبنیاتی با حکم تعزیرات

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از جریمه 12 میلیارد تومانی پنج شرکت لبنیاتی به علت گرانفروشی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، سید یاسر رایگانی در نشست خبری گفت: برند «پاژن» با سه میلیارد و ۴٠٠ میلیون تومان جریمه، برند «چوپان» با دو میلیارد و ٨٠٠ میلیون تومان جریمه و برند «می ماست» با یک میلیارد و ۶٠٠ میلیون تومان جریمه علیرغم مهلت‌های قانونی تعزیرات تسویه جریمه انجام نداده‌اند و در صورت عدم تسویه خطوط تولیدی توقیف می‌شود.
 رایگانی افزود: حساب‌های شرکت «شان دشت» با برند «پاژن»، شرکت «لبن دشت» با برند «چوپان»، شرکت «مادی» با برند «می‌ماست» با حکم اداره اجرای احکام سازمان تعزیرات حکومتی مسدود شده
است.
وی اظهار داشت: شرکت لبنیات پگاه با دو میلیارد و ٧٠٠ میلیون تومان و برند لبنیات سحر با یک و نیم میلیارد تومان جریمه، تسویه جریمه انجام داده‌اند.
سخنگوی تعزیرات ادامه داد: دو پرونده در شعبه ۴٠ شهر تهران در حال رسیدگی است و تاکنون ١۵ نامه از این شعبه به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ارسال شده تا میزان دقیق تخلف را اعلام کنند اما تا این لحظه میزان دقیق و کارشناسی تخلف به تعزیرات اعلام نشده است.
رایگانی گفت: پرونده دیگری نیز به تازگی اعلام کارشناسی میزان تخلف شده و در فرایند رسیدگی قرار دارد. همچنین سه پرونده درخصوص لبنیات در اداره کل شهرستان‌های استان تهران در جریان رسیدگی قرار دارد که یکی از پرونده‌ها در مرحله بدوی هفت میلیارد تومان محکوم شده است. پرونده‌ای به ارزش ١٠ میلیارد تومان و پرونده دیگری نیز هفته قبل تشکیل شده که در مراحل اولیه رسیدگی است.
 جریمه حدود 17 میلیارد تومانی
متخلفان حوزه خودرو
وی درباره پرونده‌های احتکار و گرانفروشی خودرو از ابتدای سال جاری تا ۱۲ مرداد اظهار داشت: تعداد ۹۳۴ تیم گشت مشترک اعزام و سه هزار و دو مورد بازرسی صورت گرفته است. در این حوزه ۱۴۹ پرونده در تعزیرات تشکیل شده و مجموعه خودروهای مکشوفه سه هزار و ٩٩۵ خودرو مورد بوده است.
سخنگوی تعزیرات افزود: در این مدت، در مجموع متخلفان حوزه خودرو ۱۶ میلیارد و ۹۴۳ میلیون تومان جریمه شده‌اند.
 گزارش اجرای طرح ملزومات بهداشتی
رایگانی درباره پرونده‌های مربوط به طرح مقابله با کرونا گفت: از سوم اسفند ۹۸ تا ۱۸ مرداد سال جاری، تعداد ۱۱ هزار و ۱۹۲ گشت مشترک، ۶۴ هزار و ۴۴۸ مورد بازرسی انجام شده که منجر به تشکیل ۶ هزار و ۳۵۲ پرونده در سازمان تعزیرات حکومتی شده است. در این بازه زمانی تعداد ۹ میلیون و ۴۰۹ هزار و ۹۴۴ عدد ماسک و ۵۷۸ و ۸۰۱ لیتر الکل و مشتقات ضدعفونی، ۷۵ میلیون و ۴۹۴ هزار و ۳۳۱ جفت دستکش همچنین ۶۸ هزار و ۵۵۳ عدد روپوش کشف شده است.
 تشکیل ١١٧٠ پرونده حوزه لوازم خانگی
وی با‌ اشاره به مشکلات بازار لوازم خانگی افزود: در دو ماه اخیر، تعداد هزار و ۳۱۹ گشت مشترک و چهار هزار و ۵۰۲ مورد بازرسی از واحدهای صنفی لوازم خانگی انجام شده است. تعداد هزار و ۱۷۰ پرونده به شعب تعزیرات وارد شده که ۶۷۸ پرونده مختومه و تعداد ۵۲۹ پرونده مانده در حال رسیدگی است.
سخنگوی تعزیرات ادامه داد: از این تعداد پرونده ۱۷ مورد مربوط به احتکار، هفت مورد مربوط به اختفاء، ۴۸۲ مورد مربوط به گرانفروشی و ۹۴۳ مورد مربوط به سایر تخلفات است و متخلفان تاکنون ۱۳۰ میلیارد ریال جریمه شدند.
 افزایش قیمت یخچال داخلی
 از ٢۵ میلیون به ۵٠ میلیون تومان طی یک ماه
رایگانی گفت: متاسفانه در یک ماه، تولید‌کننده داخلی یخچال را از ٢۵ میلیون تومان به ۵٠ میلیون تومان افزایش قیمت داده که جای بررسی از سوی نهادهای ناظر دارد که چرا کالای داخلی تا این حد افزایش قیمت داشته است.
 گزارشی از رسیدگی به تخلفات بازار لاستیک
وی درباره آمار مربوط به پرونده‌های لاستیک از ابتدای سال جاری تاکنون اظهارداشت: تعداد ۴۲۵ پرونده درخصوص لاستیک در تعزیرات تشکیل شده که ۲۷۰ مورد آن مربوط به حوزه کالاها و خدمات و ۱۵۵ مورد مربوط به پرونده‌های قاچاق کالا و ارز است. همچنین تعداد ۱۲۴ پرونده در حال رسیدگی و برای ۶۸ پرونده حکم برائت با توجه به ارائه مدارک قانونی صادر شده است.
سخنگوی تعزیرات ادامه داد: چهار پرونده نیز با توجه به اینکه موضوع در صلاحیت رسیدگی سازمان تعزیرات نبوده، حکم به عدم صلاحیت صادر و به مرجع صالح بر رسیدگی ارسال شده است.
رایگانی افزود: در ۳۰ پرونده حکم قرار صادر شده و در نهایت متخلفان در ۲۵۳ پرونده جمعاً به پرداخت ۶۵ میلیارد و ۸۲۴ میلیون ریال جریمه محکوم شده‌اند.
 جزئیات پرونده‌های عدم ایفای تعهدات ارزی
وی درباره پرونده‌های وارده و مختومه عدم ایفای تعهدات ارزی واردکنندگان در قبال دریافت ارز و خدمات دولتی در شعب سازمان تعزیرات از ابتدای سال جاری تا کنون گفت: در چهار ماهه اول سال ۹۹ تعداد ۷۹۷ پرونده وارد و تعداد ۸۲۷ پرونده مختومه شده که ارزش ریالی پرونده‌های مختومه ۱۷۰ هزار میلیارد ریال است.