رئیس سازمان حمایت:
قیمت مصوب کالاهای ماه رمضان اعلام شد
رئیس سازمان حمایت گفت: قیمت مصوب انواع اقلام اساسی و مواد بهداشتی ابلاغ شده و در سامانه قیمت قرار دارد.
به گزارش صدا و سیما، عباس تابش درباره نرخ کالاهای اساسی تصریح کرد: قیمت مصوب انواع اقلام اساسی و مواد بهداشتی ابلاغ شد و به تفکیک نشانهای تجاری مختلف، در سامانه قیمت قرار دارد.
وی بااشاره به آغاز طرح ویژه ماه رمضان از روز سه شنبه گفت: نخستین قدم، تامین کالاهای اساسی از جمله روغن، برنج و شکر است که از هر کدام ۵۰ هزار تن سهمیه در اختیار استانها قرارداده شده و شبکه توزیع نیز به طور کامل رصد میشود.
رئیسسازمان حمایت بااشاره به اینکه به اندازه کافی خرمای مورد نیاز ماه رمضان تامین شده است، افزود: قیمت مصوب و ابلاغ شده خرمای مضافتی کیلویی ۲۲ هزار تومان و قیمت مصوب خرمای کبکاب کیلویی ۱۸ هزار تومان است و هرگونه تخطی از این قیمتها تخلف از قانون محسوب میشود.
تابش ادامه داد: قیمت الکل هر لیتر ۱۷ هزار تومان مصوب و به تبع آن قیمت اقلام بهداشتی تعیین شده است و از طریق سامانه در دسترس همگان قرار دارد و همه عرضه کنندگان موظفند قیمتها را رعایت کنند.
وی اضافه کرد: قیمت برنج هندی کیلویی هشت هزار تومان، مرغ ۱۲ هزار تومان و گوشت منجمد وارداتی ۴۲ هزار تومان تعیین و ۲۵ هزار تن مرغ و ۱۵ هزار تن گوشت منجمد وارداتی به بازار تزریق شده است.
رئیسسازمان حمایت با بیان اینکه شکر به اندازه کافی در بازار موجود است، گفت: قیمت هر کیلوگرم شکر 5900 تومان ابلاغ شده است. از مردم تقاضا داریم هرگونه تخطی در قیمتها را به سامانههای ذکر شده گزارش و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان را در امر نظارت بر بازار یاری کنند.
تابش تاکید کرد: گشتهای مشترک قرار است در ماه رمضان قیمتها چه در اقلام بهداشتی و ضدعفونیکننده و چه اقلام دیگر را رصد کنند و قیمتهای ابلاغ شده باید رعایت شوند هر گونه تخطی از قیمتها را مصرف کنندگان میتوانند به سامانه ۱۲۴ و سامانه آپ گزارش کنند.
همچنین عباس پاپی زاده؛ عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، بااشاره به عوامل گرانی قیمت شکر در بازار اظهار کرد: علی رغم تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات شکر، اما قیمت این کالا به طور سرسام آوری بالاتر از نرخی است که باید در بازار وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: با وجود آنکه دولت از جیب مردم و بیتالمال ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات شکر اختصاص میدهد تا این کالا با قیمت مصوب در اختیار مردم قرار بگیرد، اما در بازار واقعی شکر با قیمت بالایی به دست مصرفکننده میرسد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، نبود نظارت دستگاههای مسئول را عامل اصلی گرانی شکر در بازار دانست و گفت: با توجه به تامین ارز ارزان قیمت برای واردات شکر تنها نبود نظارت سازمان تعزیرات بر بازار منجر به سود ۸۰۰ درصدی واردات و انحصار شده است.