کد خبر: ۱۸۵۸۲۹
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۶
نتیجه نظرسنجی از مالکان شرکت‌های آمریکایی:

۷/۵ میلیون کسب و کار کوچک در آمریکا در خطر نابودی قرار دارد

بر اساس نتایج یک نظرسنجی از کارآفرینان آمریکایی، اگر همه‌گیری ویروس کرونا ادامه داشته باشد، حدود 7/5 میلیون کسب و کار کوچک و دو سوم شرکت‌ها در آمریکا در خطر تعطیلی هستند که 35/7 میلیون آمریکایی را در خطر از دست دادن شغل خود قرار می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، طبق یک نظرسنجی که در روز سه‌شنبه توسط مین استریت آمریکا منتشر شد، حدود دو سوم مؤسسان شرکت‌ها اعلام کرده‌اند در صورت ادامه اختلال در کسب و کارشان تا پنج ماه آینده، مجبورند برای همیشه آن را متوقف کنند. مین استریت شبکه‌ای از بیش از هزار و 600 منطقه اقتصادی است که 300 هزار کسب و کار کوچک را شامل می‌شود.
 طبق این نظرسنجی که از پنج هزار و 850 مالک کسب و کارهای کوچک انجام شد، اگر شرایط فعلی دو ماه دیگر ادامه داشته باشد،30 درصد این کسب و کار‌ها در خطر هستند.
 این ارقام به 3/5 میلیون کسب و کار کوچک که در دو ماه آینده به طور دائم تعطیل می‌شوند و همچنین 7/5 میلیون کسب و کار دیگر که طی پنج ماه آینده نابود می‌شوند،‌ اشاره می‌کند.
احتمال بیکاری 35 میلیونی
حدود سه چهارم مالکان این کسب و کارها اعلام کردند حداقل یکی از کارمندان خود را از دست می‌دهند و 85 درصد که کمتر از 5 کارمند دارند گفتند یک تا پنج نفر از آنها بیکار می‌شوند. یعنی طبق نظرسنجی مین استریت، حدود 35/7 میلیون آمریکایی در خطر از دست دادن شغل خود
هستند.
 بر اساس این گزارش، وزارت کار آمریکا اعلام کرده 16 میلیون نفر طی سه هفته منتهی به چهارم آوریل (فروردین) برای مزایای بیکاری ثبت‌نام کرده‌اند.
دولت فدرال سعی می‌کند این اختلال‌های اقتصادی وحشتناک را کاهش دهد. بسته حمایتی دو ‌تریلیون دلاری که در 27 مارس امضا شد تا 349 میلیارد دلار وام به کسب و کارهای کوچک اختصاص داده است.
 طبق این برنامه وام‌دهی برای بهبود آسیب‌های اقتصادی ناشی از این بحران، 10 هزار دلار دیگر تسهیلات اضطراری برای درخواست‌کنندگان در نظر گرفته شده است.
ولی هر دوی این برنامه‌های وام‌دهی با تأخیر اجرا می‌شوند و بسیاری مالکان کسب و کار نگرانند کمتر از حدی باشد که تخمین زده‌اند.
درآمد 57 درصد از کسب و کارها در آمریکا یا حتی بیشتر از آن به‌خاطر شیوع ویروس کرونا کاهش یافته است. از هر 10 کسب و کار هشت تا به‌صورت موقتی به‌خاطر این بحران بسته شده‌اند.
رویترز هم گزارش داد، در پی شیوع کرونا و تبعات اقتصادی ناشی از آن، بازار خرده‌فروشی آمریکا در ماه مارس پایین‌ترین سطح فروش خود را تجربه کرد.
این در حالی است که تعطیلی اجباری کسب و کارها برای کنترل شیوع بیماری کرونا، تقاضا برای طیف وسیعی از کالاها را کاهش داده است و هزینه‌های مصرف‌کنندگان را به کمترین نرخ در دهه‌های اخیر رسانده است.
بوئینگ هم زمین‌گیر شد
شرکت آمریکایی بوئینگ هم روز سه‌شنبه از لغو سفارش ساخت 75 فروند دیگر از هواپیمای مسافربری 737 مکس خود در ماه مارس خبر داد در حالی که شیوع ویروس کرونا باعث زمین‌گیر شدن این مدل هواپیمای پرفروش در فرودگاه‌های جهان شده است.
بنابر این گزارش، مجموع تعداد سفارشات لغو شده برای ساخت این هواپیما در ماه مارس به 150 فروند رسیده است که شامل 75 موردی که شرکت ایرلندی لیزینگ آوولون سفارش داده بود، می‌شود. سفارشات لغو شده جدید نیز شامل 34 فروند از 135 هواپیمایی که شرکت برزیلی گل سفارش داده بود، می‌شود.
سهام شرکت بوئینگ نیز با کاهش 4/3 درصدی روی 141 دلار بسته شد. ارزش این سهام نسبت به روز گذشته به میزان 6/33 دلار افت داشت.
گفتنی است بر اساس اعلام صندوق بین‌المللی پول، انتظار می‌رود اقتصاد جهان طی سال 2020 به‌خاطر تعطیلی فعالیت‌ها در اثر شیوع ویروس کرونا، سه درصد کوچک‌تر شود. این سریع‌ترین رکود اقتصادی از زمان رکود بزرگ دهه 1930 است.