kayhan.ir

کد خبر: ۱۸۴۹۸۰
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۴
سخنگوی سازمان تعزیرات خبر داد

کشف 81 میلیون ماسک و دستکش طی ۳۸ روز

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی کشور گفت: از سوم اسفند ۹۸ تا ۱۲ فروردین امسال، بیش از ۷ میلیون ماسک، ۷۴ میلیون دستکش و ۴۶۷ هزار لیتر الکل در گشت‌های تعزیرات کشف شده است.

به گزارش سازمان تعزیرات حکومتی، سیدیاسر رایگانی در گفت‌وگویی رادیویی با اشاره به تداوم انجام گشت‌های تعزیرات برای جلوگیری از وقوع تخلف در حوزه اقلام بهداشتی اظهار داشت: از سوم اسفند 98 تا روز 12 فروردین امسال،
23 هزار مورد بازرسی از اصناف مختلف در سطح کشور انجام شد که منجر به تشکیل بیش از چهار هزار پرونده شده است.
رایگانی با بیان اینکه تهران، همدان، لرستان و خراسان رضوی دارای بیشترین پرونده تشکیل‌شده هستند، درباره حجم ماسک، دستکش و محلول‌های کشف‌شده در این مدت گفت: در جریان انجام این بازرسی و گشت‌ها، تعداد 7 میلیون و 197 هزار و 555 عدد ماسک، 74 میلیون و 460 هزار و 675 عدد دستکش، 66 هزار و 54 روپوش بیمارستانی و 467 هزار و 175 لیتر الکل ضدعفونی‌کننده کشف شده است.
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی هم کشفیات مستقلی در این زمینه دارد که پرونده آنها را برای رسیدگی بعضاً به دادسرا و بعضاً به تعزیرات ارائه می‌کند، افزود: کشفیات اعلام‌شده فوق فقط مواردی است که در گشت‌های مشترک تعزیرات به دست آمده است.