kayhan.ir

کد خبر: ۱۸۴۹۵۲
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۲

تشریح آخرین وضعیت تعلیق جودوی ایران از سوی رئیس‌فدراسیون

رئیس‌فدراسیون جودوی تعلیق شده ایران می‌گوید، دادگاه حکمیت ورزش تا حالا عادلانه رفتار کرده ولی شرایط زیاد به نفع ایران نیست.

آرش میراسماعیلی در تازه‌ترین صحبت‌های خود اظهار داشت: 20 فروردین ماه زمان رسیدگی به پرونده تعلیق جودوی ایران بود که باید وکلا به صورت حضوری در دادگاه حاضر می‌شدند ولی به دلیل ویروس کرونا این دادگاه به زمان دیگری موکول شده است و هنوز زمان بعدی مشخص نیست.
وی افزود: فدراسیون جهانی 15 شهود معرفی کرده که می‌خواهند علیه ایران شهادت بدهند؛ متاسفانه سه نفر از این شهود هم ایرانی هستند. فکر می‌کنم کسی که اصالت ایرانی داشته باشد، این کار را نمی‌کند. سعید ملایی به ورزش ایران خیانت کرده است. 6 ماه جودو کارهای ما که می‌توانستند در میادین مختلف شرکت کنند، محروم شده‌اند. دعای خیر پشت سر سعید ملایی نیست. می‌توانست مثل بقیه در ایران باقی بماند و با پرچم ایران مبارزه کند ولی این کار را نکرد.
میراسماعیلی ادامه داد: ادعاهای صورت گرفته از طرف این ورزشکار (سعید ملایی) کذب است و تناقض‌هایی در صحبت‌هایش بوده و گفتند که از یکسال قبل هم دنبال پناهندگی بوده است. کمیته اما سختگیری‌هایی انجام دادند که این سختگیری‌ها منجر به تعلیق جودوی ایران شد.  رئیس‌فدراسیون جودو در پایان درباره تعویق مسابقات المپیک گفت: طبیعتا در این شرایط به نفع ما شد. الان فرصت مناسب داریم که شرایط دادگاه را به سود خودمان پیش ببریم. فرصت مناسبی است که ما هم درکسب سهمیه‌ها شرکت کنیم.