کد خبر: ۱۸۲۲۹۲
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۳

هزار و ۴۰۸ پروژه عمرانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بهره‌برداری شد

هزار و ۴۰۸ پروژه عمرانی بطور همزمان از زاهدان با حضور فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه، معاون استاندار و شماری از مدیران دستگاه‌های اجرایی و رسانه‌ها مورد بهره‌برداری و ۵۸۰ سری جهیزیه و هزار سری لوازم خانگی بین زوج‌های جوان و خانواده‌های محروم حوزه زیر پوشش این قرارگاه توزیع شد.




فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه جنوب شرق کشور روز شنبه همزمان با مراسم بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی این قرارگاه در نشست خبری در محل ستاد مرکزی قرارگاه قدس در زاهدان اظهار داشت: مردم یاری و رفع نیازهای مردم از جمله وظایف مهم قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه جنوب شرق است که در کنار دولت و سایر ارگان‌های انقلابی آن را دنبال می‌کند.
سردار سرتیپ پاسدار محمد مارانی افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از جمله قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه علاوه بر ماموریت‌های نظامی و امنیتی، در زمینه‌های مختلف عمرانی، مسکن، بهداشت، اشتغال، آموزش، مردم یاری و مردمداری در حوزه جنوب شرق کشور به ویژه سیستان و بلوچستان در خدمتگزاری به هموطنان فعالیت می‌کند.
فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه جنوب شرق بیان کرد: ۱۷ هزار و ۹۷۷ پروژه عمرانی در ۱۰ سال گذشته در حوزه ماموریت این قرارگاه اجرا شده است.
وی ادامه داد: پنج هزار و ۱۵۴ پروژه عملیات زیرساختی انجام شده که از این تعداد ۲ هزار و ۹۵۳ پروژه به اتمام رسیده، ۷۶۰ مورد تحویل شد و بقیه در دست اقدام است.
سردار مارانی در بخش ساخت و مرمت منازل محرومان نیز گفت: پنج هزار و ۶۷۶ پروژه در این بخش عملیاتی شده که ۲ هزار و ۱۷۶ پروژه آن به پایان رسیده، سه هزار و ۵۰۰ پروژه در دست اقدام و ۴۳۷ مورد تحویل خانواده‌های واجد شرایط شد.
وی تصریح کرد: ۷۴۱ پروژه آموزشی نیز عملیاتی شده که از این تعداد ۲۴۱ مورد تکمیل و تحویل، ۵۰۰ مورد در دست اقدام و ۳۴ پروژه امروز در حال تحویل است.
سردار مارانی بیان کرد: ۵۱ بیمارستان صحرایی با خدمات دهی به بیش از ۲ میلیون نفر، انجام ۱۷ هزار و ۸۵۰ نفر عمل جراحی و اعزام رایگان هزار و ۷۵۰ نفر به مراکز استانی و کشوری، در مناطق محروم و دورافتاده انجام شده است.
وی  گفت :نیروهای قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در مناطق سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان ۶۶۰ تن کالا ارسال که ۱۰۰ تن از این اقلام به صورت هوایی بین سیل‌زدگان توزیع شده است.
همچنین در پایان این مراسم از هفت مستند تهیه شده از سوی صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان از خدمات ارائه شده از سوی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه جنوب شرق رونمایی شد.
به گزارش ایرنا، قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه جنوب شرق استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و جنوب هرمزگان را زیر پوشش دارد.