کد خبر: ۱۷۸۶۳۸
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۰
در سایه حرف درمانی مسئولان اتفاق افتاد

خرید و فروش غیرقانونی طرح ملی مسکن در فضای مجازی!

در حالی که وزیر راه و شهرسازی خرید و فروش واحدهای طرح ملی مسکن را تخلف اعلام کرده و نسبت به عواقب آن هشدار داده، برخی از ثبت‌نام کنندگان این طرح، اقدام به معامله امتیاز خود از طریق سایت دیوار می‌کنند.





به گزارش خبرگزاری تسنیم، چند روز پیش مدیرعامل شرکت عمران پردیس با‌اشاره به خرید و فروش امتیاز طرح ملی مسکن توسط عده‌ای در این شهر آن را غیرقانونی و تخلف اعلام کرده بود.
روز یکشنبه هم وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بهره‌برداری از 243 دستگاه انواع ناوگان ریلی ساخت داخل درباره خرید و فروش امتیاز طرح ملی مسکن گفته بود: این کار تخلف است و اساساً امتیاز طرح مذکور قابل معامله نیست و هر کس این کار را انجام دهد با کد رهگیری ثبت‌شده در سامانه حذف می‌شود.
محمد اسلامی تأکید کرد: این کار سودجویی است و با آن به‌شدت برخورد می‌کنیم.
بر اساس این گزارش، گرچه برخی مسئولان دولتی طی روزهای اخیر خرید و فروش طرح ملی مسکن را تکذیب کرده‌اند، اما آگهی فروش معامله امتیاز این طرح توسط عده‌ای از ثبت‌نام کنندگان در سایت دیوار همچنان تبلیغ می‌شود.
گفتنی است مسئولان اگر واقعا به این موضوع اصرار دارند که خرید و فروش امتیاز مسکن ملی غیرقانونی است، باید علاوه بر هشدار دادن، با استفاده از دستگاه‌های عریض و طویل نظارتی، جلوی آن را بگیرند. در غیر این صورت بسیاری از مردم که اطلاع کافی ندارند، ممکن است در دام این افراد افتاده و از این به بعد ماجرای کلاهبرداری از مردم در طرح ملی مسکن هم به پرونده‌های کلاهبرداری در گذشته افزوده شود.
همچنین اگر واقعا واگذاری امتیاز در این طرح ایرادی ندارد، پس مسئولان از همین حالا فرایند نقل و انتقال امتیاز این پروژه‌ها را شفاف سازی کنند.
شبیه به این موضوع در ماجرای مسکن مهر هم به نوعی دیگر اتفاق افتاده بود. درآن زمان هم ابتدا فروش امتیاز مسکن مهر غیرقانونی بود اما در سایه تعلل مسئولان، کم‌کم طبیعی شد و بعدا بدون مانع ادامه یافت. ممکن است برخی افراد با توجه به تجربه گذشته، چنین برداشت کنند که هشدارهای امروز مسئولان وزارت راه و شهرسازی هم مدتی بعد به فراموشی سپرده خواهد شد. بنابراین مسئولان دولت باید بطور شفاف در این زمینه تصمیم گرفته و اقدام کنند تا جای هیچ کلاهبرداری و تخلفی باقی نماند.
مخالفت با مسکن 25 متری
محمد اسلامی همچنین در پاسخ به اینکه آیا شما موافق ساخت واحدهای مسکونی 30 متری هستید گفته است: در دولت تدبیر و امید و وزارت راه و شهرسازی به هیچ وجه چنین طرحی را نداریم. اگر کسی دوست دارد مسکن 25 متری بسازد بروید از او این سؤال را بپرسید.
وی با‌ اشاره به اینکه سالانه دولت 20 هزار میلیارد تومان در زیرساخت‌های عمرانی هزینه می‌کند اظهار کرد: بخش خصوصی سالانه 80 هزار میلیارد تومان در بخش مسکن سرمایه‌گذاری انجام می‌دهد.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه موافق افزایش وام مسکن از محل اوراق بودم، توضیح داد: باید با افزایش تولید مسکن به قشر متوسط به پایین برای تامین مسکن کمک کنیم.
اسلامی از تولید مشترک مصالح ساختمانی با همکاری برخی کشورهای منطقه نیز خبر داد و گفت: در حال رایزنی با چند کشور برای ایجاد فرصت‌های بزرگ صدور خدمات فنی مهندسی هستیم.