کد خبر: ۱۷۳۵۴۵
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۷
رئیس‌اتحادیه طلا و جواهر تهران:

کاهش قیمت طلا ادامه خواهد داشت

طبق اعلام رئیس‌اتحادیه طلا و جواهر تهران، با از بین رفتن حباب سکه، التهاب از بازار سکه و طلا کاسته شده و علی‌رغم نوسانات قیمت انس جهانی، بازار داخلی به آرامی پیش رفته است به طوری که پیش‌بینی می‌شود که بازار طلا به روند کاهشی خود ادامه بدهد.





ابراهیم محمدولی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر اینکه خوشبختانه بازار طلا روز به روز به ثبات و آرامش نزدیک‌تر می‌شود، اظهار کرد: قیمت‌های داخلی با وجودی که انس جهانی نوسانات زیادی را در یک ماه قبل و پیش از آن داشته است، اکنون رو به کاهش است و بازار داخل ما التهابات سال ۹۷ را ندارد و تقریبا آرامشی بوده است.
رئیس‌اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح کرد: در بحث حباب‌ها، اکنون حدود یک ماهی است که سکه حباب ندارد و قیمت سکه و طلا تنظیم شده و به سطح قیمتی خود رسیده است؛‌ چراکه بازارعرضه و تقاضا تنظیم شده است. علاوه‌براین یک علت عمده نیز این است که طبق آیین سنتی ما در محرم و صفر مراسم شادی و جشن برگزار نمی‌شود. همه این‌ها دست به دست هم داده و حباب از بین رفته است.
وی پیش‌بینی کرد: انتظار می‌رود که در آینده نیز باز هم این روند کاهشی ادامه داشته باشد و با آرامش و با ثبات قیمت، بازار طلا و جواهر سال ۹۸ را به پایان برساند.
محمدولی تاکید کرد: بازار طلا و جواهر از حالت سرمایه‌گذاری خارج شده است. بحث سرمایه‌گذاری بیشتر در سال ۹۷ اتفاق افتاد که بسیار هم به چشم آمد و خود را نشان داد و باعث التهابات شد، اما از ابتدای امسال ۹۸ تاکنون بازار، داد و ستد خود را پیدا کرده است و مردم تنها در مسیر رفع نیازها برای خرید طلا و سکه اقدام کرده‌اند.