رئیساتحادیه صنفی رستوران داران:
یکچهارم رستورانهای تهران به دلیل گرانی گوشت تعطیل شد
رئیس اتحادیه صنفی رستوران و سلفسرویس تهران گفت: از 700 رستوران ثبت شده در تهران، ۱۸۰ باب بهدلیل گرانی گوشت و کاهش مشتری تعطیل شدهاند.
علیاصغر میرابراهیمی در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم، با اشاره به وضعیت گرانی مواد اولیه رستورانها و افزایش مشکلات رستورانداران در ماههای گذشته اظهار کرد: متأسفانه با گرانیهای اخیر، قیمت مواد اولیه از جمله گوشت، مرغ، حبوبات و رب به اندازهای بالارفته که هم باعث کاهش میزان مشتریان شده و هم گلایه همکارانمان را به دنبال داشته و همکارانمان هر روز در تماس با ما از وضعیت قیمت مواد اولیه، افزایش هزینهها، مالیات برارزش افزوده و... گلایه میکنند و ما هم جوابی نداریم.
رئیس اتحادیه رستورانداران تهران افزود: این وضعیت بهگونهای است که امسال بهطرز بیسابقهای، شاهد کاهش مشتری در رستورانها هستیم به طوری که از 700 رستوران ثبت شده و دارای مجوز در تهران، 180 باب، تقاضای انصراف از مجوز و ابطال مجوز خود را به ما اعلام کردهاند.
میرابراهیمی در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر فروش خورش بدون گوشت برای کاهش قیمت تمامشده و جذب مشتری گفت: طبخ خورش بدون گوشت اصلاً امکانپذیر نیست چراکه طعم اصلی این غذا، به دلیل گوشتی است که در آن استفاده شده لذا «خورش بدون گوشت» عملاً نمیتواند به عنوان خورش به مشتری فروخته شود، چون به هیچ وجه طعم اصلی چنین غذایی را ندارد.
وی ادامه داد: البته من هم موضوع «فروش خورش بدون گوشت» را که در شبکههای اجتماعی مطرح شده بود، شنیدهام ولی تا این لحظه هیچ گزارشی درباره آن توسط رستورانها در تهران به دست ما نرسیده است.
گفتنی است، افزایش سرسام آور قیمت گوشت، مرغ و دیگر اقلام، علاوهبر تعطیلی برخی رستورانها موجب افزایش نرخ غذاهای ایرانی در رستورانها و در نتیجه روی آوردن مردم به ویژه کارگران و دانشجویان به غذاهای ناسالمی چون فست فودها شده است.