کد خبر: ۱۵۱۲۹۷
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۷

تناقض‌گویی رئیس‌سازمان خصوصی‌سازی درباره استعفا

رئیس‌سازمان خصوصی‌سازی که در انتخابات پارسال رئیس‌ستاد روحانی بود، هفته گذشته استعفا کرد اما بلافاصله در اظهارات متناقضی گفت که با اقتدار به کار خود ادامه می‌دهم!

رئیس‌سازمان خصوصی‌سازی از مدتها قبل درگیر حاشیه‌های مختلفی درباره عملکرد خود در واگذاری شرکت‌های دولتی است. اما هفته گذشته با انتشار اخباری درباره ابهام در واگذاری یکی از این شرکتهای دولتی به شخص رئیس‌سازمان خصوصی‌سازی در سال‌های گذشته و همچنین تجمع تعدادی از افراد مقابل این سازمان در اعتراض به عملکرد پوری حسینی، این حاشیه‌ها وارد مرحله جدیدی
 شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، روز چهارشنبه خبری به نقل از روابط عمومی سازمان خصوصی‌سازی روی سایت این سازمان رفت که به صراحت به نقل از پوری حسینی گفته شده بود: «در تجمعاتی که انجام می‌شود، می‌گویند که بنده از سازمان خصوصی‌سازی استعفا بدهم. والله بنده استعفا داده‌ام، به‌صورت کتبی هم این کار را کرده‌ام.»
اما بلافاصله پوری حسینی با پس گرفتن حرف خود اعلام کرد: با روی کار آمدن وزیر جدید اقتصاد اینجانب از روی ادب و احترام درخواست جایگزین برای سمت ریاست سازمان نموده‌‌ام؛ اینجانب نه تنها هیچ‌گونه استعفای جدیدی را ننوشته‌ام، بلکه با اقتدار به کار خود ادامه می‌دهم.
گفتنی است تکذیب استعفای پوری حسینی به دلیل کارنامه پرحاشیه‌اش در حالی با دست پاچگی روابط عمومی این سازمان اتفاق افتاده است، که برخی معتقدند در حالی پوری حسینی خیلی سریع از مواضع و گفته خود درخصوص استعفا از ریاست سازمان خصوصی‌سازی پا پس گذاشته است که برخی تلاش وی برای باقی ماندن در سازمان خصوصی‌سازی را ترس از باز شدن پرونده‌اش در محاکم قضایی می‌دانند. ضمن اینکه پست معاونت وزیر اقتصاد و ریاست سازمان خصوصی‌سازی تا حدود زیادی، تا کنون توانسته پوری حسینی را در برابر مجازات احتمالی به خاطر عملکرد نامطلوبش در این سازمان مصون نگه دارد.
موضوع عجیب دیگر درباره استحکام جایگاه پوری حسینی است، چنانکه یک مقام آگاه در سازمان خصوصی‌سازی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری مهر اظهار کرد: هر وزیری که سرکار می‌آید آقای پوری حسینی استعفای خود را تقدیم می‌کند اما وزرا با استعفای او موافقت نمی‌کنند!
ابهام در واگذاری‌ها
یکی از حاشیه‌ها پیرامون عملکرد پوری حسینی، واگذاری مجتمع گوشت اردبیل به او است؛ اقدامی که با واکنش نماینده تبریز مواجه گردید.
رئیس‌سازمان خصوصی‌سازی درخصوص این موضوع گفته است: «این شرکت از شرکتهای زیرمجموعه شرکت سرمایه‌گذاری بانک ملی بوده و ارتباطی با سازمان خصوصی‌سازی نداشته و سال 84 توسط شرکت سرمایه‌گذاری بانک ملی یک نوبت مزایده برای این شرکت برگزار شد و هیچ کس در آن شرکت نکرده بود. نوبت دوم هم که اسفند ماه سال 84 بود در آن زمان بنده در سازمان خصوصی‌سازی نبودم. بنابراین در این مزایده شرکت کردیم و برنده شدیم».
از آنجا که پوری حسینی در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 96، رئیس‌ستاد انتخاباتی حسن روحانی در آذربایجان شرقی بود، این موضوع بر ابهامات پرونده واگذاری مجتمع گوشت اردبیل افزوده است.
از سوی دیگر، بسیاری از واگذاری‌هایی که در دوره پوری حسینی انجام شده با اعتراض مردم و مسئولان مواجه گردیده است.
واگذاری آلومینیوم المهدی و نیشکر هفت تپه از این دست موارد است که با اعتراضات شدید همراه شده است.
در همین رابطه، کارگران ماشین‌سازی تبریز که این شرکت نیز در دوران ریاست پوری حسینی بر سازمان خصوصی‌سازی واگذار شده است، روز پنجشنبه در نامه‌ای خطاب به مسئولان کشور ضمن ابراز نگرانی از عدم واگذاری صحیح این شرکت، خواستار تعیین تکلیف وضعیت آن شدند.
برخی بر این باورند که تداوم حضور پوری حسینی در سازمان خصوصی‌سازی علیرغم میل باطنی وزیر امور اقتصادی و دارایی بوده و برخی از افراد از درون هیئت دولت پشت پرده ادامه حضور وی در این سازمان هستند.
بر این اساس باید منتظر ماند و دید آیا وزیر اقتصاد با ابقاء یا برکناری پوری حسینی از ریاست سازمان خصوصی‌سازی، سرانجام قفل سکوت خود را خواهد شکست؟، و یا اینکه پوری حسینی کماکان صندلی ریاست این سازمان را در اختیار خواهد داشت و منابع آگاه از وی دفاع می‌کنند؟!