kayhan.ir

کد خبر: ۱۴۷۴۲۳
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۵

اژه‌ای در نامه به ظریف: اسناد پولشویی را ارائه کنید!

سخنگوی فراکسیون ولایی مجلس گفت: آقای اژه‌ای درباره اظهارات ظریف گفتند این جملات از نظر شخصی بنده غلط بوده و باید توضیح دهد و اسناد خود را ارائه کند که اینجانب نامه نوشته و گفته ام که اگر این جملات از سوی ایشان است، توضیحات و اسناد وی اخذ شود.

سیدحسین نقوی‌حسینی سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی شورای اسلامی در تشریح جلسه یکشنبه، 27 آبان ماه فراکسیون متبوعش که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای معاون اول رئیس ‌قوه قضائیه برگزار شد، با‌اشاره به عمده‌ترین سؤالات و مسائل نمایندگان اظهار داشت: تشکر و قدردانی از ورود و برخورد قوه قضائیه در مبارزه با اخلالگران نظام اقتصادی و دانه درشت‌ها، ضرورت برخورد با دانه درشت‌ترها که عامل اصلی بی‌نظمی‌های اقتصادی بوده‌اند مثل رئیس ‌بانک مرکزی، ضرورت مقابله قاطع با زمین خواری و چپاول اموال مردم، ضرورت طرح نظر و دیدگاه‌های قوه قضائیه راجع به لوایح و طرح‌هایی که جنبه قضائی دارند از مهم‌ترین مسائلی بود که از سوی نمایندگان مطرح شد.
وی افزود: همچنین لزوم مقابله با مفاسد در خود قوه قضائیه اگرچه قاطبه قضات و کارکنان قوه قضائیه افراد متدین و متعهد و سالمی هستند، ضرورت اعلام نتیجه پرونده برادر رئیس‌جمهور، برادر جهانگیری، سیف و دیگران، اهتمام بیشتر قوه قضائیه در پاسخگویی به مکاتبات نمایندگان مجلس، لزوم ورود قاطع و برخورد قاطع با افراد رده بالای اخلال اقتصادی به ویژه کسانی که موجب از بین بردن ارز کشور شدند، لزوم پاسخگویی قوه قضائیه به شبهاتی که رسانه‌های معاند و ضد انقلاب در رسانه‌ها مطرح می‌کنند، حمایت از قوه قضائیه از سوی مجلس و به ویژه فراکسیون نمایندگان ولایی در مقابله با مفاسد، اخلالگران اقتصادی، رانت خوارها در دستگاه‌های اجرایی و علت عدم پیگیری اظهارات ظریف که خلاف منافع ملی است از سوی قوه قضائیه از دیگر مسائلی بود که در این جلسه مطرح شد.
واقعیت ماجرای هفت تپه
نقوی حسینی در ادامه با ‌اشاره به اظهارات اژه‌ای عنوان کرد: معاون اول قوه قضائیه گفت که اینجانب فقط واقعیت‌ها را عرض می‌کنم چون بسیاری از اخبار صحت ندارد، برای مثال درباره مدیرعامل کشت و صنعت هفت تپه باید بگویم که وی فراری بوده و اصلا زندان نیست که فرصتی به او داده شود تا مشکلات را حل کند.
از رانت ارزی و واردات ماشین لوکس
حمایت می‌کنند
نقوی حسینی در ادامه با بیان اینکه اژه‌ای معتقد بود قوانین ما باید در جهت احقاق عدالت اجتماعی باشد، ابراز داشت: زمانی که در یک فاصله کم، 18 میلیارد دلار اختصاص داده شده، ثبت سفارش و توزیع می‌شود در حالی که فشار شدید اقتصادی بر کشور وجود دارد حتی در این شرایط، بدون حساب و کتاب توزیع صورت می‌گیرد و یا با برنامه‌ریزی، ده‌ها تن طلای کشور توزیع می‌شود که در این شرایط قوه قضائیه نمی‌تواند اقدامی کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در ادامه با‌اشاره به بخش دیگری از سخنان اژه‌ای اظهار کرد: خیلی‌ها از این گونه اقدامات حمایت می‌کنند؛ دلار رفته، ماشین لوکس وارد شده، دلار رفته، اصلا چیزی وارد نشده، خیلی‌ها دفاع می‌کنند و می‌گویند اصلا این‌ها جرم نیست که قوه قضائیه وارد شود.
وی افزود: اژه‌ای ادامه داد که قوه قضائیه در مبارزه با فساد اعم از دانه درشت‌ها، دست‌اندرکاران، مسئولان و غیره مصمم است و با هیچ احدی تعارف ندارد البته عده‌ای هم تحت عنوان ضرورت حفظ امنیت اقتصادی، ایجاد محیط امن برای سرمایه‌گذاران و غیره نسبت به برخوردهای قوه قضائیه اعتراض می‌کنند.
پرونده فریدون و جهانگیری در حال رسیدگی
نقوی حسینی ادامه داد: پرونده برادر رئیس‌جمهور و برادر معاون اول در حال انجام ولی زمان بر بوده و نیازمند تحقیقات خیلی بیشتری است ولی در حال رسیدگی است همچنین پرونده دریافت زمین محمد جواد لاریجانی، یک بار در زمان آیت‌الله شاهرودی و یک بار هم در زمان آیت‌الله آملی بررسی شده و در هر دو بار بدون وقوع جرم مختومه شده است.
این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: اژه‌ای با‌ اشاره به اعدام دو مفسد اقتصادی به دلیل خرید و فروش ارز و سکه بلکه به علت افساد و اخلال اقتصادی است، گفت که این دو مفسد با اقدامات خود، نظام اقتصادی کشور را دچار مشکل و اختلال کرده‌اند و میلیون‌ها نفر از ملت ایران را دچار مشکل در زندگی کرده‌اند چرا که او قاچاق ارز و سکه کرده بود و این موارد دقیق در حکم آنها آمده است.
وی ادامه داد: اژه‌ای همچنین تصریح کرد که اینکه یک مقام دولتی اعم از رئیس‌جمهور یا معاون اول و هرکس دیگری تصمیم به واگذاری ارز و سکه در آن شرایط کرده، اولا باید بررسی شود که آیا این تصمیم درست بوده و یا غلط و در ثانی چه کسی باید برای قوه قضائیه این موضوع را اعلام کند تا قوه قضائیه ببیند جرمی اتفاق افتاده یا خیر؟
9 نفر بازداشتی و 5 نفر تحت تعقیب
تخلفات بانک مرکزی
نقوی حسینی در ادامه تصریح کرد: اژه ای ‌اشاره داشت که ما به بخشی از این اقدامات می‌توانیم ورود کنیم که تخلف شده و جرمی صورت گرفته ولی در زمینه سیاست‌گذاری ورود نکرده‌ایم ضمن اینکه قوه قضائیه عوامل اصلی و موثر در این تخلفات بانک مرکزی اعم از معاون، مدیرکل حراست و غیره را دستگیر کرده و حداقل 9 نفر بازداشت و 5 نفر تحت تعقیب هستند بنابراین در برخورد با جرم و مجرم با هیچ مقام و جایگاهی تعارف نداریم و قوه قضائیه قطعا ورود کرده و برخورد می‌کند.
این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: در کاهش جرم انگاری در قوانین باید اهتمام داشته باشیم و این موضوع بخشی از آن به مجلس و تصویب قوانین برمی‌گردد از این رو قوانین نباید فوری سراغ بازداشت برود تا از حجم زندانیان کاهش یابد البته برای کمک به زندان‌ها، باید بودجه و اعتبارات بیشتری تصویب شود.
سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در پایان با‌ اشاره به سخنان اژه‌ای در مورد اظهارات ظریف خاطرنشان کرد: این کلمات و جملات از نظر شخص بنده غلط بوده و از طرف یک مقام رسمی مطرح می‌شود و باید توضیح دهد و اسناد خود را ارائه کند که اینجانب نامه نوشته و گفته ام که اگر این جملات از سوی ایشان است، توضیحات و اسناد وی اخذ شود.
* اژه‌ای درباره اظهارات ظریف:  این کلمات و جملات از نظر شخص بنده غلط بوده و از طرف یک مقام رسمی مطرح می‌شود و باید توضیح دهد و اسناد خود را ارائه کند که اینجانب نامه نوشته و گفته‌ام که اگر این جملات از سوی ایشان است، توضیحات و اسناد وی اخذ شود.
* پرونده برادر رئیس جمهور و برادر معاون اول در حال انجام ولی زمان‌بر بوده و نیازمند تحقیقات خیلی بیشتری است ولی در حال رسیدگی است همچنین پرونده دریافت زمین محمد جواد لاریجانی، یک بار در زمان آیت‌الله شاهرودی و یک بار هم در زمان آیت‌الله آملی بررسی شده و در هر دو بار بدون وقوع جرم مختومه شده است.
*  دلار رفته، ماشین لوکس وارد شده، دلار رفته، اصلا چیزی وارد نشده، خیلی‌ها دفاع می‌کنند و می‌گویند اصلا این ها جرم نیست که قوه قضائیه وارد شود.
* اینکه یک مقام دولتی اعم از رئیس جمهور یا معاون اول و هرکس دیگری تصمیم به واگذاری ارز و سکه در آن شرایط کرده، اولا باید بررسی شود که آیا این تصمیم درست بوده و یا غلط و در ثانی چه کسی باید برای قوه قضائیه این موضوع را اعلام کند تا قوه قضائیه ببیند جرمی اتفاق افتاده یا خیر؟