کد خبر: ۱۴۶۱۶۴
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۵
وزیر نیرو:

صادرات خدمات فنی و مهندسی صنعت برق به منطقه، باید افزایش یابد

وزیر نیرو گفت: مقدار صادرات خدمات فنی و مهندسی صنعت برق به منطقه، باید افزایش یابد تا درآمد ارزی بیشتری حاصل شود.




به گزارش خبرگزاری تسنیم، رضا اردکانیان در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق ایران در جمع فعالان بخش خصوصی صنعت برق اظهار داشت: در منطقه ما چندین کشور در سال‌های اخیر درگیر جنگ شده‌اند و این موضوع موجب شده تا در فرآیند بازسازی خود، بازار بالقوه‌ای را در منطقه‌ایجاد کنند. صنعت برق ما می‌تواند برای توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی از این بازار بیشترین استفاده را داشته باشد.
وی ادامه داد: ما نباید دلمان را خوش کنیم که در سال 95 بیشترین سهم از صادرات خدمات فنی و مهندسی را صنعت برق کشور داشت. این مقدار باید توسعه یابد و از بازار منطقه، سهمی بیشتر را به صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران اختصاص دهیم.
وزیر نیرو با بیان اینکه طی سال‌های متمادی هزاران میلیون دلار از منابع کشور برای صنعت برق هزینه شده تا به این میزان از توانمندی برسد، گفت: اکنون زمان برداشت و وقت باردهی صنعت برق است. صنعت برق می‌تواند یکی از نقاط اصلی ارزآوری کشور باشد و رئیس‌جمهور نیز بارها بر ظرفیت‌های وزارت نیرو در ارزآوری برای کشور تأکید کرده‌اند.
اردکانیان با بیان اینکه اجماع ملی در حل مسائل برق نیاز اصلی در این صنعت است، گفت: باید تشکلی تشکیل دهیم که برای رسیدن به این اجماع ملی در قالب آن تشکل و با حضور تمامی ذی نفعان تلاش کنیم.وی ادامه داد: این تشکل ملی می‌تواند با حضور وزارت نیرو، وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه، مرکز پژوهشهای مجلس، کمیسیون انرژی، اتاق بازرگانی و سندیکاهای بخش خصوصی صنعت برق باشد و با هدفگذاری رسیدن به اجماع ملی برای رفع مشکلات صنعت برق، گام به گام به مسائل این صنعت بپردازیم.وزیر نیرو ادامه داد: با اطلاعاتی که از مجموعه دولت، مجموعه نمایندگان مجلس و توانمندی بخش خصوصی دارم، این کار شدنی است و ظرفیت‌ها و روحیه رسیدن به این اجماع ملی وجود دارد.
اردکانیان با ‌اشاره به نزدیک شدن به روزی که طبق ادعای آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران آغاز می‌شود، گفت: اقداماتی صورت گرفته و گره گشایی‌هایی در ماه‌های اخیر شده که مجاز نیستم در مورد آنها صحبت کنم اما مجموعه کشور رو به جلو و پیشرفت است و امیدوارم هرچه زودتر بتوانیم سازمان چندوجهی در بخش برق با حضور بازیگران متفاوت و متنوع را شکل دهیم.