با قریب یکهزار امضاء
استادان حوزههای علمیه قم خواستار تجدیدنظر مسئولان در سیاستهای برجامی شدند
قم- خبرنگار کیهان:
قریب یک هزار تن از اعضای تشکل استادان سطوح عالی و خارج حوزههای علمیه قم با صدور بیانیهای خطاب به مسئولان و مردم و ارائه پیشنهاداتی خواستار تجدیدنظر دولت در سیاستهای برجامی شدند. در این بیانیه که به امضای 941 تن از اعضای این تشکل حوزوی رسیده آمده است: در چند سال اخیر سیاستهای دولت معطوف به برجام و سیاست خارجی شد و در نهایت با خروج آمریکا از آن فرصت چندین ساله توجه به ظرفیتهای داخلی از دست رفت و دشمن با طراحی یک بازی پیچیده در حال وقتکشی و انباشت انبوهی از مشکلات بر دوش دولت و ملت است. تا در نهایت ملت را در برابر نظام قرار دهند.
در ادامه این بیانیه آمده است: بزرگنمائی برجام و دستاوردتراشی بیحد و حصر برای آن، موجب افزایش توقعات و به تبع مطالبات مردم شده که در نهایت منجر به برخی اعتراضات در گوشه و کنار شد و دشمن در کمین نشسته نیز با ایجاد آشوب و ناآرامی، براندازی نظام را با حمایت بیگانگان پیگیری میکند.
استادان حوزههای علمیه در بخش دیگری از این بیانیه خواستار هوشیاری مردم در شرایط فعلی شده و مواردی به شرح ذیل را خطاب به مسئولین و آحاد مردم مورد تاکید قرار دادهاند:
1- وضعیت معیشت مردم در برخی نقاط کشور نامناسب بوده و نیاز به رسیدگی فوری از سوی نهادهای مسئول به ویژه دولت آقای روحانی دارد.
2- قوای مقننه و قضائیه، در برنامهریزی جهت رفع مشکلات مردم، نقش مسئولیتی خویش را ایفاء نموده و ازهرگونه سستی در این زمینه خودداری کنند.
3- از مجلس شورای اسلامی میخواهیم از تصویب هر پیمان و عهد بینالمللی یا بینالدولی که با مبانی اسلام تنافی داشته و مخالف مواد 152، 3 و 4 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که برگرفته از منابع اسلام است، میباشد خودداری کرده و به خصوص تصویب کنوانسیون FATF را سریعا و برای همیشه از دستور کار خود خارج نماید و نسبت به تنظیم قانون و موارد لازم جهت نحوه برخورد با اروپاییان در برجام برای حفظ مصالح کشورمان اقدامات لازم را اعمال کند.
4- از قوه قضائیه میخواهیم نقش نظارتی و حقوقی خود را نسبت به مفسدان اقتصادی و اخلالگران در امنیت کشور به نحو احسن و اکمل ایفاء کرده و با اعمال قانون، مجازات سریع مفسدان اقتصادی و امنیتی را در دستور کار خود
قرار دهد.
5- دولت آقای روحانی بداند، همه مشکلات اقتصادی این کشور ناشی از تحریمها نبوده تا برای رفع آنها به راهکارهایی چون برجام - که فایده چشمگیری نداشت-، FATF، و مذاکره تمسک جسته شود، بلکه برخی از این مشکلات به ضعف مدیریت، کمکاری، کوتاهی و بعضا مفاسد اقتصادی برمیگردد، و لذا نظارت مستمر و موثر را مطالبه داریم و تاکید میکنیم راه کار مقابله با مشکلات و معضلات اقتصادی این کشور همانطور که در بیانات رهبر معظم انقلاب (حفظه الله) آمده است؛ تکیه بر توان داخلی و اقتصاد مقاومتی و دوری از هرگونه وابستگی به غرب و غربگرایان است.
6- مردم شریف ایران ضمن آن که مطالبات به حق خود را باید از مجاری قانونی دنبال کنند؛ نباید با حرکاتی از قبیل تظاهرات، اعتصابات و... که مجال خودنمایی به دشمن قسم خورده این انقلاب و ایادی داخلیاش میدهد، ارکان نظام را تضعیف کنند.
7- امام خمینی(قدس سره)، اشرافیگری و رفاهطلبی در مسئولین را تقبیح کرده و همین مهم در فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی (ادامالله ظله) موکد است، لذا مجدانه به دوری مسئولان از هرگونه تبعیض و اشرافیگری اصرار میورزیم.
8- هر یک از شهروندان جامعه اسلامی ایران، نسبت به این نظام مسئول بوده و نباید با تلقی بروز مشکلات از سوی سیاستهای دولت، مجلس و یا هر نهاد دیگری، از زیر بار مسئولیت خویش شانه خالی کند. و لذا توصیه مینماییم با حفظ هوشمندی خویش و با اتکاء به خداوند متعال با کمک به نهادهای مسئول، توطئههای بیگانگان را خنثی کنند.
9- آمریکا با خروج از برجام و اروپا با وقتکشی در این زمینه، دشمنی خود را بیشتر از گذشته نسبت به ایران اسلامی نشان دادهاند، دولت و ملت از هرگونه اعتماد به این دشمنان بپرهیزد.
و در آخر آمده است: آنچه که میتواند توطئههای دشمن را خنثی نماید، وحدت است و ایران اسلامی در سایه این وحدت، خواهد توانست دست استکبار و صهیونیسم را از منطقه کوتاه و از چپاول منابع غنی کشورهای اسلامی باز بدارد.