باز هم سفارت آلمان مجری سیاستهای آمریکا شد(اخبار ادبی و هنری)
رسانههای زنجیرهای به استقبال طرحی رفتند که هدفی جز سرقت علمی از نخبگان ایرانی ندارد!
18 مهر در روزی که به عنوان «روز شکستن مرزها» (به بهانه سقوط دیوار برلین) نامیده شده، مسابقهای که به Falling Walls Lab معروف بوده و دورههای مقدماتی آن در کشورهای مختلف برگزار میشود، در دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری دفتر مبادلات آکادمیک آلمان (DAAD) نیز برپاشد. دور نهایی این مسابقه یا رویداد در برلین و توسط بنیاد آلبرت اینشتین و با حمایت دولت آلمان برگزار خواهد شد.
گفته شده ایدهپردازان ایرانی شامل دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری، پسادکتری و اعضای شرکتهای فن بازار و کارآفرینان و صاحبان ایده در زمینههای مختلف در مجموع 217 ایده به دبیرخانه این رویداد بینالمللی ارسال کردند که از میان آنها 30 ایده برتر علمی برگزیده و برگزیدگان نهایی نیز به همایش برلین اعزام میشوند.
اما نکته مهم این است که موسسه «آلبرت انيشتين » از موسسات صهیونیستی محسوب شده که با حضور کارشناسانی همچون جین شارپ، سرژ پاوویک و سرهنگ هالوی طراح انقلابات مخملی در نقاط مختلف دنيا، از ليتواني تا صربستان و از ونزوئلا تا اوكراين و... بوده و از جمله در فتنه 88 نیز حضور فعال داشت.
گفتنی است در سال 1983، جین شارپ همزمان با طراحی برنامه تحريم هاي غيرخشونتآميز در مركز امور بينالملل دانشگاه هاروارد، بنیاد آلبرت اینشتین را با دو هدف در بوستون آمريكا تاسيس كرد. هدف اول تامين مالي امور تحقيقاتیاش و هدف ديگر نيز اجرايي كردن مدلهاي انقلاب مخملی در وضعيتهاي ثابت و بهخصوص.
تری میسن (محقق و پژوهشگر فرانسوي و مدير پايگاه خبري - تحليلي ولترنت) با اشاره به چگونگي همكاري بنياد آلبرت انيشتين با سازمانهاي جاسوسي غرب میگوید: «ژنرال «ادوارد بياتكینسون » كه به دليل سابقه رياستش بر سيا معروف است، بنياد آلبرت انيشتين را به عنوان شبكه مخفي دخالت آمريكا در كشورهاي متحد ثبت كرد و در نهايت روشهاي غيرخشونت آميز به عنوان روشهايي ملايم و مشابه دموكراسي شناخته شد كه مناسب انجام عمليات سري ضددموكراتيك بود.»
به گفته مدیر ولتر نت: «وقتي كه آمريكاييها متوجه شدند بنياد آلبرت انيشتين تا چه اندازه ميتواند مفيد باشد، سرهنگ «رابرت هالوي » را نيز وارد اين بازي كردند. هالوي، متخصص عمليات سازمانهاي مخفي و رئيس سابق مدرسه آموزشي وابسته نظامي سفارتهاي آمريكا بود.»
اینک در حالی که سرویسهای جاسوسی غرب درصدد سرقت و به دست آوردن ایدهها و طرحهای علمی نخبگان دیگر کشور و همچنین ربودن آنها از طرق مختلف دعوت یا تطمیع و تهدید هستند، متاسفانه در میدانی که دانشگاه امیرکبیر و موسسه DAAD در آلمان مشترکا آماده کردهاند، برخی نخبگان ایرانی ایدههای علمی خود را علنا و رسما به عنوان مسابقه در اختیار موسسات وابسته به سرویسهای یاد شده قرار میدهند و وزارت علوم و آموزش عالی که قاعدتا بایستی ایدههای برتر را به داخل کشور هدایت کرده و در خدمت پیشرفت مملکت قرار دهد، در مقابل این حراج علمی، در خواب است! گفتنی است پیش از این نیز ایالات متحده در سند راهبردی امنیت ملی خود تمرکز بر روی جوانان و کارآفرینان و استفاده از آنان به عنوان اهرمی جهت تغییر نظام سیاسی ایران تأکید کرده بود. کنفرانسهایی نظیر پل نیز ثمره چنین راهبردی بود و اکنون به نظر میرسد یکبار دیگر پای سفارت آلمان به میان آمده تا تحت پوشش فعالیتهای علمی و فرهنگی سیاستهای دیکته شده آمریکا را پیاده کند.