kayhan.ir

کد خبر: ۱۱۴۶۴۱
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۶
جریمه 40 هزار تومانی برای سرویس‌های بدون برچسب مخصوص

خودروهای بیش از 5 سال سن نمی‌توانند سرویس مدرسه شوند

رئیس‌پلیس ترافیک شهری راهور جزئیات فعالیت سرویس مدارس و رانندگان آنها را تشریح کرد.


سرهنگ داوود قاسمیان با‌اشاره به اقدامات پلیس برای کنترل سرویس مدارس، به خبرگزاری میزان، گفت: سرویس مدارس زیر ذره‌بین پلیس قرار دارد و ماموران پلیس راهور این خودرو‌ها را رصد و با کوچکترین تخلفات آنها برخورد می‌کنند.
قاسمیان با بیان اینکه اجازه نمی‌دهیم فردی با یک‌اشتباه کوچک جان چند کودک دانش‌آموز را به خطر اندازد، ادامه داد: رعایت ظرفیت مجاز خودرو، داشتن برگه تائید صلاحیت راننده، داشتن معاینه فنی و برچسب سرویس مدارس خط قرمز‌های پلیس در مورد سرویس‌های مدارس است. ما اجازه نمی‌دهیم افراد فاقد صلاحیت با خودرو‌های شخصی اقدام به جابه‌جایی نا ایمن دانش‌آموزان کنند.
وی با بیان اینکه تمامی سرویس‌های حمل و نقل مجاز دانش‌آموزان باید برچسب دریافت کنند، افزود: اگر خودروی سرویس مدرسه‌ای فاقد برچسب قانونی باشد، 50 هزار تومان اعمال قانون می‌شود.
به گفته رئیس‌پلیس ترافیک شهری، خودرو‌های سرویس مدرسه باید هر سه ماه و در هر فصل، معاینه فنی بگیرند و در صورتی که این خودرو‌ها معاینه فنی نداشته باشند، بر اساس قانون جدید ۵۰ هزار تومان اعمال قانون می‌شوند، ضمن اینکه براساس قانون خودرو‌هایی که بیش از پنج سال از عمر آنها می‌گذرد، نمی‌توانند سرویس مدرسه باشند.
قاسمیان با اعلام اینکه صلاحیت راننده باید از سوی پلیس تائید شود، افزود: صلاحیت فردی راننده با بررسی سوابق تخلفات، نداشتن اعتیاد و بررسی سلامت روحی و روانی‌اش از سوی پلیس تائید می‌شود. اگر راننده‌ای نتواند این صلاحیت را به دست آورد، امکان رانندگی به عنوان سرویس مدرسه برای او فراهم نمی‌شود.
وی از توقیف خودرو‌های غیر قانونی سرویس مدارس خبر داد و گفت: اگر افرادی خارج از ضابطه فعالیت کنند، علاوه بر اعمال قانون توسط پلیس، خودروی آنها در مرحله اول به مدت سه روز و در صورت تکرار به مدت یک هفته توقیف خواهد شد.
رئیس‌پلیس ترافیک شهری ادامه داد: درخواست ما این است که خانواده‌ها به هیچ عنوان به صورت مستقیم اقدام به عقد قرارداد با رانندگان غیرمجاز و خارج از طرح ساماندهی نکنند تا در طول سال تحصیلی برای خود و فرزندانشان مشکلی به وجود نیاید.
قاسمیان تصریح کرد: بیمه سرویس مدارس باید بیمه عمومی باشد تا در صورت وقوع خسارت بتواند خسارات را از طریق بیمه عمومی تامین کند.
وی با تاکید بر اینکه رانندگان سرویس مدارس حداقل باید دارای گواهینامه پایه دوم باشند، خاطرنشان کرد: در شهرهایی که طرح‌های ترافیکی مانند زوج و فرد اجرا می‌شود، سرویس‌های مجاز می‌توانند در محدوده زوج و فرد در زمان جابجایی دانش آموزان تردد کنند.