اشتغالزایی کارآفرینان بسیجی در شهرهای مختلف کشور
کارآفرینان بسیجی معتقدند اقتصاد مقاومتی که رهبر معظم انقلاب آن را به عنوان نجاتبخش ایران اعلام کردند، باید با دید بسیجی به اقتصاد نگاه کرد.
به گزارش سرویس اقتصادی کیهان، علی نقی عزیزی یکی از همین کارآفرینان بسیجی است که با بستهبندی سبزیجات توانسته برای 22 نفر در دو نوبت کاری شغل ایجاد کند.
این کارآفرین اهل خطه ایلام میگوید: با توجه به تحقیقاتی که در استان ایلام انجام دادم متوجه شدم مصرف سبزی در این استان بالا است. لذا با اندکی فکر پی بردم که بستهبندی سبزی میتواند علاوه بر سلامت بهداشتی ایجاد مصرف را نیز بیشتر کند، این بود که با تماس با سازمان بسیج سازندگی و ارائه فکرم از آنها 30 میلیون تومان تسهیلات دریافت کردم.
وی اضافه کرد: اکنون روزانه 700 کیلوگرم بستهبندی میکنیم که از این طریق سالانه 45 میلیون تومان درآمد دارم.
اسدالله گیدسکی، کارآفرین اهل دیار سربیشه از استان خراسان جنوبی هم با نوآوری و ابتکار خود، دستگاه پوستکن پستهای ساخته که توسط آن سالانه بین 8 تا 15 تن مغز پسته به بازار ارائه میکند.
این کارآفرین بسیجی میگوید: من از این طریق برای 6 نفر از همشهریانم شغل ایجاد کردهام و تلاش دارم که این کار را توسعه بدهم.
محمد فاضلی دیگر کار آفرین بسیجی از استان ایلام هم با پرورش گوسفند و بز چندقلوزا برای 4 نفر اشتغالزایی کرده است.
وی میگوید: با دریافت 20 میلیون تومان تسهیلات از سازمان بسیج سازندگی، با توجه به علاقهای که به صنعت پرورش گوسفند و بز داشتم دریافتم که از این طریق میتوانم به ندای رهبرم یعنی اقتصاد مقاومتی لبیک بگویم این بود که به یاری خدا وارد میدان نبرد با دشمن شدم، بطوری که اکنون در سال 70 تا 80 بره پرورش داده و به بازار عرضه میکنم.
وی اضافه کرد: من از طریق پرورش گوسفند و بز در ماه 50 میلیون تومان درآمد دارم که با این درآمد به کار باغداری پرورش گردو، انگور، انجیر، هلو و سیفیجات، پرداختهام.
محمد عادل مرزبان، اهل شیراز هم با ساخت دستگاه فرآوری میوه، کمپوت، مربا، لواشک، دمنوش و پودرکن برای 5 نفر شغل ایجاد کرده است. این کارآفرین بسیجی قبل از ساخت این دستگاه استاد دانشگاه شیراز بود، ولی با ساخت این دستگاه و ورود به عرصه اقتصاد مقاومتی در مبارزه اقتصادی با دشمن مشوق سایر اساتید و دانشجوهای خود در این عرصه نیز شد.وی میگوید: میزان درآمد ماهانه ما از طریق فرآوری میوه 7 میلیون تومان است ولی این مبلغ برغم این که پایین است راهی برای نجات محصولاتمان است زیرا تحقیقات نشان میدهد که سالانه حدود
30 درصد محصولات کشاورزی به دلیل نبود صنایع تبدیلی در کشورمان از بین میرود.وی ادامه داد: ترویج و راهاندازی کارگاههای صنایع تبدیلی علاوه بر رشد اقتصادی کشور سبب استفاده بهینه از محصولات کشاورزی میگردد.