kayhan.ir

کد خبر: ۹۹۵۵۲
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۳
وعده‌های وزیر صنعت محقق نشد

تعطیلی شرکت قند شوش در آستانه بهره‌برداری کارکنان شرکت 4 ماه است حقوق نگرفته‌اند

مدیر هیأت اجرایی شرکت قند شوش با اشاره به وعده‌های محقق نشده وزیر صنعت گفت: این شرکت در آستانه بهره‌برداری تعطیل شده و در آینده‌ای نزدیک این تعطیلی در منطقه می‌تواند بحران‌ساز شود.

 

بازسازی کارخانه قند دزفول (شوش) پس از 12سال تعطیلی، آبان سال 94 آغاز شد.
محمد طوسی افزود: طبق برنامه زمان‌بندی شده قرار بود این کارخانه پس از تکمیل فاز اول از آبان سال جاری در مرحله تصفیه شکر قرار بگیرد اما طی چهار ماه اخیر و در بزنگاه راه‌اندازی این کارخانه به دلیل عدم تامین اعتبار در بدو ورود به مرحله بهره‌برداری عملا متوقف شد.وی اظهار کرد: از 64 میلیارد تومان اعتبار مصوب برای بازسازی شرکت قند تاکنون 20 میلیارد تومان پرداخت شده است.
محمد طوسی با بیان اینکه طبق برنامه زمانبندی طی 4 ماه اخیر 45 میلیارد تومان دیگر باید پرداخت می‌شد افزود: پس از سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت به شهرستان شوش و با وجود اعطای وعده بهره‌برداری از بخش تصفیه شکر در بهمن ماه امسال ولی هیچ اعتباری به شرکت پرداخت نشد.
وی به پیشرفت 76 درصدی روند بازسازی شرکت اشاره کرد و افزود: در آستانه روزهای پایانی سال عیدی وحقوق 4 ماه بیش از300 نفر از نیروهای اجرایی، کارگران و پیمانکاران  پرداخت نشده است؛ ضمن اینکه 17میلیارد تومان تعهدات شرکت به پیمانکاران، هزینه‌های مصالح و تاسیسات انجام شده به صورت مطالبات معوقه به تاخیر افتاده است.
مدیر هیأت اجرایی شرکت قند شوش با اشاره به توقف روند کار این شرکت یادآور شد: با وجود اینکه فاز اول بازسازی که مرحله تصفیه شکر است متوقف شده و به اجرا نرسیده است و با توجه به این روند کند بازسازی بدون شک شرکت آمادگی اجرای فاز دوم و بهر‌برداری از بخش چغندری در فصل برداشت چغندرقند (اردیبهشت ماه) را نخواهد داشت.
 وی ادامه داد: جذب نیروی کار که در مرحله بهره‌برداری تحول عظیمی در اشتغالزایی جوانان منطقه ایجاد می‌کرد به دلیل عدم بهره‌برداری از فاز دوم متوقف شد.طوسی در ادامه از آمادگی همه شرایط کشاورزی در منطقه برای راه‌اندازی شرکت قند خبر داد و گفت: طبق وعده‌های مسئولان مبنی بر راه‌اندازی شرکت قند، کشاورزان منطقه حدود 300 هزار تن چغندر قند مازاد بر تعهد کاشته‌اند و در اردیبهشت‌ماه برداشت خواهد شد؛ تعطیلی شرکت کشاورزان را با مشکلات عدیده و بحران مواجه می‌کند.
وی خاطرنشان کرد: هزینه‌های صرف شده در بازسازی شرکت با تعطیلی کارخانه هدر می‌رود و در صورت بازسازی مجدد همه این مراحل تکرار و هزینه مضاعفی به بیت‌المال تحمیل خواهد شد.
وی گفت مسئولان استان و شهرستان پیگیر تامین اعتبار شده‌اند و مجوز اوراق عرضه از سوی نوبخت رئیس برنامه و بودجه کشور هم صادر شد ولی هیأت حمایت از صنایع در این خصوص تعلل کرده و همکاری مطلوبی جهت پرداخت اعتبار لازم را ندارد.