جادهصافکن کارگردان سلطنتطلب در رسانه ملی کیست؟(اخبار ادبی و هنری)
بهرغم هشدارها نسبت به پدیده نفوذ فرهنگی، برخی نهادها و سازمانهای دولتی و حاکمیتی چنان که باید نفوذ فرهنگی را جدی نمیگیرند.
کیهان در 19 دی سال جاری، نسبت به بهکارگیری یک کارگردان سلطنتطلب در مرکز امور نمایش سیما هشدار داد و سؤال کرد؛ دلیل انتخاب «س.م» برای ساخت یک سریال سنگین ویژه شبکه دوم سیما چیست؟
متاسفانه خبرهای رسیده حاکی است کارگردان یاد شده کار ساخت سریال هر شبی را به نیمه رسانده است و مدیران مربوطه همچنان در قبال یک سؤال ساده کیهان پاسخی در کف ندارند.
این سکوت نشان میدهد؛ در نزد مدیران مربوطه و خاصه مدیری که حکم به استفاده از کارگردان مذکور داده، بهکارگیری و جولاندهی کارگردانی هتاک نسبت به انقلاب اسلامی، مسئله نیست! وگرنه چه دلیلی دارد که با وجود انذار، یک سینماگر هتاک در مقام کارگردانی سریالی هر شبی تکیه بزند؟!
در همان خبر 19 دی تاکید کردیم که با وجود کارگردانان متعهد، چرا باید از فردی بدنام استفاده شود که دوران پهلوی را دوران سرخوشی و دلشادی مردم ایران توصیف میکند و دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی را دوران سیاه و سرشار از غم و اندوه و مصیبت؟
فیلم «صد سال به این سالها» به حدی شرمآور است که دولت فعلی هم جرات دادن مجوز نمایش بدان را ندارد.
چه اتفاقی افتاده است؛ کارگردانی با وجود اهانت به انقلاب و ستایش حکومت جور و طاغوت، ناگهان محبوب برخی مدیران سیما میشود و یا به حدی «حرفهای» تشخیص داده میشود که مدیران مربوطه، حرفهای بودن وی را به عدم تعهدش به انقلاب ترجیح میدهند؟!
کیهان اغلب مدیران سیما و از جمله دکتر علی عسکری را فردی متدین و انقلابی میداند اما این را هم نمیپذیرد که برخی از مدیران سطوح میانی، نسبت به هتک حرمت انقلاب اسلامی، بیاعتنا بمانند و راه خود را بروند. مدیریت رسانه ملی باید از مدیران مربوطه دلیل و حجت بهکارگیری کارگردان درجه سوم و ضدانقلاب را مطالبه کند.
در حالی که رسانههای ضدانقلاب نام هنرمندانی را که کوچکترین ارتباطی با جریانهای ارزشی سینما و تلویزیون داشته باشند سانسور کرده و به ترور شخصیت آنها میپردازند در تنها تریبون رسمی دیداری و شنیداری نظام مظلوم جمهوری اسلامی،یک سلطنتطلب، پروژهای سنگین را به چنگ
میآورد و..!