kayhan.ir

کد خبر: ۹۸۹۰۵
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۶
مدیرکل بازرسی سازمان حمایت خبر داد

آغاز نظارت بر بازار شب عید

درحالی که بازار رنگ و بوی شب عید به خود گرفته است، مدیر کل بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از اجرای طرح نظارتی ویژه نوروز 1396 در سراسر کشور خبر داد.



داریوش بهنود قاسمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به زمان اجرای طرح نظارت بر بازار شب عید، گفت: طرح نظارتی پایش بازار کالا و خدمات ویژه نوروز از یکم اسفندماه آغاز و تا پایان فروردین 1396 درسراسر کشور ادامه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: با برگزاری گشت‌های مشترک با سایر دستگاه‌ها و اتحادیه‌های مربوطه اعم از اصناف و اتحادیه‌ها، ادارات کل تعزیرات حکومتی، وزارت بهداشت و درمان و اداره کل استاندارد استان‌ها و دیگر دستگاه‌های ذی‌ربط علاوه بر استقرار اکیپ‌های بازرسی در قالب‌های سیار و ثابت در مراکز عمده عرضه کالا مانند میادین میوه و تره‌بار، پایانه‌های مسافربری بین شهری خصوصاً استان‌های زیارتی و سیاحتی، نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا و سطح شهر و فعالیت مستمر، برای بهبود کیفیت سامانه ستاد خبری 124 نیز به صورت شبانه‌روزی و در تمام اوقات آماده دریافت گزارش‌ها و شکایات مردمی است.
مدیرکل بازرسی و امور قاچاق سازمان حمایت با اشاره به تلاش شبانه‌روزی و مستمر بازرسان سازمان‌های صنعت و معدن و تجارت استان‌ها در فصول مختلف تأکید کرد: گزارش‌های دریافتی در کوتاه‌ترین زمان توسط بازرسان، بررسی و در صورت احراز تخلف پرونده مربوطه تشکیل و برای صدور رأی به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال می‌شود و نتایج بررسی نیز متعاقباً به شاکیان اعلام خواهد شد.
همچنین در راستای عملیاتی کردن مصوبات ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و تکالیف قانونی محوله به این سازمان در امر مبارزه با قاچاق کالا که سازمان حمایت را در عداد سازمان‌های کاشف قرار داده، از عرضه و توزیع هرگونه کالای قاچاق به ویژه اقلام هدف طرح نظیر میوه و خشکبار، کیف و کفش، لوازم آرایشی- بهداشتی و... در سطوح خرده و عمده‌فروشی بالاخص در غرفه‌های نمایشگاه بهاره ممانعت خواهد کرد.
قاسمی با اشاره به اهداف کلان تعیین شده توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: راهبردی که وزارت صنعت، معدن و تجارت برای پایش، کنترل و نظارت بر «نظام تأمین و توزیع کالا و خدمات» در سطح کشور در پیش گرفته به ایجاد سلامت و امنیت در فضای کسب و کار منتهی می‌شود. از این‌رو سعی بر این است که با تمرکز بیشتر به گلوگاه‌های اقتصادی از بروز تخلفات، از سرمنشأ، جلوگیری شود و به همین جهت از تمام توان انجمن‌های صنفی، اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف کشور نیز در امر تنظیم و کنترل بازار نهایت بهره‌برداری صورت گیرد.