امامجمعه بندرعباس خواستار برخورد جدی با متجاوزان به حریم دریا شد
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان خواستار برخورد جدی با زمینخواران و متجاوزان به حریم دریا شد.
آیتالله غلامعلی نعیمآبادی در هماندیشی شورای حفظ حقوق بیتالمال اظهار داشت: من وقوع تخلفات زیادی را طی سالها متذکر شدم که گاها از سوی دستاندرکاران وقت مورد بیتوجهی قرار میگرفت.
وی افزود: در برخورد با تخلفات با خودداری از واگذاری انشعاب آب و برق مشکل حل نمیشود بلکه در این زمینه باید ریشه را خشکاند و در این راه هر مسئولی هم کمکاری کرده است باید با او برخورد کرد.امام جمعه بندرعباس همچنین به رسمی کردن برخی تخلفات اشاره کرد و بیان داشت: متاسفانه برخی تخلفات از کمیسیون ماده پنج شکل میگیرد و این کمیسیون نباید مجوزهای بیمورد صادر کند.
آیتالله نعیم آبادی، به مجوز ساخت بازار ماهی فروشی در حریم ساحل اشاره کرد و گفت: کمیسیون ماده پنج حق ندارد مجوز ساخت و ساز در حریم دریا را بدهد و در این زمینه فقط هیئت وزیران میتواند ورود پیدا کند.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان تصریح کرد، اگر طی سالهای گذشته تجاوز به حریم دریا را متذکر نمیشدم، بندرعباس امروز ساحل نداشت و در این زمینه از دستگاه قضایی باید قدردانی کرد.
رئیسکل دادگستری استان هرمزگان هم از تلاش برای کوتاه کردن دست سودجویان از زمینهای ملی خبر داد.حجتالاسلام محمدصادق اکبری در این نشست اظهار داشت: در حال حاضر انگیزه سودجویان برای دخل و تصرف در حریم دریا، کوه، جنگل و... زیاد شده است و تمام تلاش خود را بهکار میبریم تا دست سودجویان را از این منافع گرانبها کوتاه کنیم.همچنین مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان گفت: تصرفات اراضی در بندرعباس و حاشیههای آن بسیار بالاست و این تصرفات در غرب بندرعباس به علت بالا بودن ارزش زمین بیشتر است.
غلامحسین شیری اظهار داشت: هرمزگان طی سالهای گذشته رشد ناهمگنی داشته است بهطوریکه مرکز استان 435 هزار نفر جمعیت دارد و این در حالی است که دومین شهر بزرگ هرمزگان 60 هزار نفر و بقیه شهرها نیز جمعیت بسیار پائینتری دارند که در این رابطه توسعه 8 شهر استان را در دست اقدام داریم. تا با توسعه راه روستایی جلوی مهاجرت از روستا به شهر و با توسعه شهرهای استان هرمزگان زمینه کاهش مهاجرت به مرکز استان را فراهم کنیم.
مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان در ادامه به وضعیت نامناسب بافت فرسوده در بندرعباس اشاره کرد و گفت: در این زمینه وضعیت خوبی نداریم بهطوریکه 40 درصد شهر بندرعباس به شکل بافت فرسوده و ناکارآمد در آمده است که نیازمند برنامهریزی و اعتبار بالایی دارد.