کد خبر: ۹۴۶۹۸
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۹
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس:

دولت حتی یک ریال از درآمد حذف یارانه را به اشتغال نداد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از عملکرد دولت حسن روحانی در بحث اشتغالزایی انتقاد کرد.



عبدالرضا عزیزی، در گفت‌وگو با تسنیم، درباره طرح اشتغالزایی دولت گفت: با توجه به بررسی برنامه ششم توسعه در مجلس، اکنون فرصت مناسب برای بررسی این طرح در مجلس نشده است.
وی درباره اظهارات سخنگوی دولت مبنی بر ایجاد 950 هزار شغل در طول برنامه ششم توسعه گفت: تا زمانی که سودهای بانکی تک‌رقمی نشود، تمام طرح‌های تسهیلاتی بی‌نتیجه است. هیچ فرد عاقلی با سود بانک به سمت تولید نمی‌رود و تا تولید نباشد سطح اشتغال افزایش نمی‌یابد.
عزیزی با بیان اینکه تا زمانی که بانک‌ها از حالت ربوی خارج نشوند وضعیت ادامه دارد افزود: زمانی که وضعیت سودهای بانکی اینچنین است اقتصاد مقاومتی عملیاتی نمی‌شود. دولت در برنامه‌هایی که به مجلس ارائه می‌کند، تنها 20 درصد عمل می‌کند.
وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور که توسط دولت طی لایحه‌ای تقدیم مجلس شورای اسلامی شده بود در حوزه اشتغال برنامه محکمی نداشت، گفت: این لایحه فاقد برنامه‌ریزی محکم و سیاست‌های قابل اتکایی در حوزه اشتغال‌زایی بود.
وی با بیان اینکه دولت تاکنون با حذف یارانه ثروتمندان حتی یک ریال برای اشتغالزایی فارغ‌التحصیلان هزینه نکرده است گفت: برداشت از صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغالزایی تکرار طرح‌های قبلی است که منابع از دست رفت. اگر به جای 1/5 میلیارد دلار حدود 4 میلیارد دلار هم به دولت داده شود باز هم به طور دقیق در حوزه اشتغالزایی نمی‌توان اقدامی کرد.