دور دانشگاه در 7 روز!
دو رئیس دانشگاه دیگر نیز درو شدند!
رضا فرجی دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در احکام جداگانهای محمد ابراهیم اعلمی آل آقا و محمد مهدی مقیمی را به سمت سرپرست دانشگاههای رازی و فسا منصوب کرد. وی همچنین در نامهای از خدمات محمد مهدی خدایی و حسین شاهسوند حسنی روسای سابق دانشگاههای رازی و فسا قدردانی کرد.
در احکام انتصاب ابراهیم اعلمی و مهدی مقیمی آمده است: امید است با توکل به خداوند سبحان ، ماموریت و وظایف سرپرستی دانشگاههای رازی و فسا را برپایه قوانین، سیاست ها وبرنامههای مصوب به انجام رسانید، بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری دانشگاهیان و صاحبنظران، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نمایید.
* * *
مسئولان نگذارند دانشجویان
وارد عمل شوند
اتحادیه انجمنهای دانشجویان مستقل، در بیانیهای خطاب به دادستان کل کشور پیرامون رانت 650 میلیون یورویی اعلام کرد: پیش از آنکه جریان دانشجویی مستقیماً به مسئله ورود کند؛ خود پاسخ این پرسشهای مبهم را بدهید.
در بندهایی از این بیانیه آمده است: چندی پیش نامه نگاری پیرامون یک رانت گسترده در واردات کالاهای اساسی منتشر شد که در آن آقای توکلی نماینده تهران مدعی شده بود، دو امتیاز ناروا در این امر صورت گرفته که در هر دو، آقای نعمت زاده وزیر صنعت و معدن و در یکی آقای جهانگیرزاده معاون اول رئیس جمهور و آقای سیف رئیس بانک مرکزی دخیل بوده اند. آقای معاون اول در نامهای به وزیر صنعت و تجارت و ریاست بانک مرکزی به صورت تلویحی این مسئله را تایید کردند اما هیچ اقدامی برای جبران رانت صورت گرفته و همچنین رفع سوءاثر امتیاز داده شده، انجام نشد! چه اینکه به جای آن از ارائه رانت به یک تاجر خاص، تقدیر به عمل آمده بود!
اکنون بیش از دو ماه از نامه نگاریهای صورت گرفته می گذرد اما هیچ اقدام عاجلی صورت نگرفته است و اکنون این سوال مطرح میشود که آیا عزمی برای مسئله مبارزه با فساد اقتصادی وجود ندارد؟
* * *
شهادت «علیخلیلی» ارزش آمدن نداشت؟!
جمعیت دانشجویان حامی عدالت اسلامی، در نامهای خطاب به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از عدم حضور در مراسم شهید علی خلیلی، آمر به معروف و ناهی از منکر، گلایه کردند.
در بخش هایی از این گلایهنامه آمده است: برادر عزیز جناب آقای جنتی! ضمن انتقاد به برخی مواضع و عملکردهای وزارت تحت مدیریت جنابعالی اما همانگونه که مستحضرید سالهای متمادی است که رهبر فرزانه انقلاب از ناتوی فرهنگی دشمن ابراز نگرانی میکنند و بارها به مسئولان نسبت به یک جنگ تمام عیار فرهنگی تذکر و هشدار دادهاند. انتظار میرفت با توجه به اهمیت فرهنگ در طول تاریخ انقلاب و همچنین نامگذاری امسال توسط امام خامنهای، در مراسم تشییع و ختم اولین شهید فرهنگی در سال 93 همچون برخی مراسم دیگر حضوری پررنگ میداشتید.
* * *
تقدیر از دانشجویان نمونه 92 در سال 93 !
مجتبی صدیقی، رئیس سازمان دانشجویان وزارت علوم، در مصاحبه با ایسنا، از موکول شدن مراسم تقدیر دانشجویان نمونه سال 92، به سال جدید خبر داد!
نامبرده با بیان اینکه همه کارهای مربوط به دانشجویان نمونه انجام شده است، اظهار کرد: هم انتخاب دانشجویان نمونه و هم تدارکات این مراسم پیشبینی شده است و هماهنگی نهایی با وزارت بهداشت نیز در روزهای آتی انجام میشود.
صدیقی با اظهار بی اطلاعی از زمان دقیق برگزاری همایش تقدیر از دانشجویان ابراز امیدواری کرد که در ماههای اول سال 93 برگزاری این مراسم محقق شود.
* * *
دانشگاه آزاد در سرند تفحص
سخنگوی هیات تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد از ادامه رسیدگی به تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد در سال 93 و بعد از تعطیلات عید خبر داد.
رضا صابری در گفتوگو با ایسنا اظهار داشت: کمیتههای تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد بررسی های خود را انجام دادند اما هنوز تا جمع بندی نهایی فرصت وجود دارد چراکه میبایست از جامعیت برخوردار باشد زیرا هر جمله و عبارت آن دارای بار معنایی ویژهای است.
عضو هیات رئیسه تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد خاطر نشان کرد: به همین خاطر خلاصه گزارشی که از تحقیق و تفحص آماده میکنیم باید بتواند جامعیت داشته باشد و انتظارات هیات تحقیق و تفحص و نمایندگان را تأمین کند.
* * *
مبادا فرهنگ فراموش شود
واحد فرهنگی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل کشور، طی بیانیهای با اشاره به نامگذاری سال جدید، نکاتی را به مسئولین فرهنگی کشور بالاخص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صدا و سیما و سازمان تبلیغات اسلامی گوشزد کرد.
در گزیدهای از این بیانیه میخوانیم: سال ۹۳، بیستمین سالی است که رهبر انقلاب، مسئله فرهنگ و تهاجم فرهنگی را به عنوان اصلی ترین دغدغه خود مطرح کرده اند. اما باید با کمال شرمندگی گفت که نسبت به این دغدغه ایشان از طرف دستگاههای مسئول و متولی اصلی فرهنگ کمترین توجه شده است. اقدامات دولت از جمله توقیف و تذکرهای مداوم به نشریات و سایت های جبهه فرهنگی مومن و انقلابی و منتقد سیاستهای دولت و همچنین اظهار نظراتی چون یکی کردن هنرمند ارزشی و غیرارزشی توسط رئیس جمهور و صدور مجوز به فیلم هایی مملو از تحریف اعتقادات تشیع برای شرکت در جشنواره و سایر اظهارنظرها و مواضع وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت یازدهم، سبب ایجاد این سوال شده که آیا در دولت و دستگاههای فرهنگی نسبت به برطرف نمودن دغدغه های رهبر انقلاب و جبهه فرهنگی انقلاب، عزمی وجود دارد؟ جنبش دانشجویی مسلمان هشدار می دهد که از هیچ گونه سهل انگاری نسبت به مسائل فرهنگی گذشت نخواهد کرد و به هیچ وجه مسامحه در این عرصه خطیر را نخواهد پذیرفت و مطالبه های خود را در جهت تحقق شعار سال و مقابله با فعالیت های خلاف مبانی فرهنگ و ارزش های اسلامی فروگذار نخواهد داشت.
* * *
ایران در تولید علم، 20 گرفت
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: در سال 2013 میلادی کل تولید علم ایران رقمی برابر با 27663 مدرک است که شامل مقالات مجلات معتبر و مجموعه مقالات کنفرانس ها است ایران با تولید 27663 مدرک در جایگاه 20 تولید علم جهان نشست.
دکتر جعفر مهراد با بیان این نکته که بیش از 140 کشور به عنوان کشورهای تولید کننده علم توسط ISC رصد می شود، افزود: در سال 2013 میلادی کشورهای آمریکا، چین، انگلستان، آلمان، ژاپن، فرانسه، کانادا، ایتالیا و استرالیا 10 کشور برتر تولید علم جهان بوده و بعد از آن کشورهای هند، کره جنوبی، هلند، برزیل، سوئیس، تایوان، روسیه، ترکیه و سوئد به ترتیب رتبه های دهم تا نوزدهم را به خود اختصاص داده اند.