kayhan.ir

کد خبر: ۹۳۱۲۱
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۱
پیروزی‌های جبهه مقاومت و شمارش معکوس پایان عمر تکفیری‌ها

ازحماسه ‌پر‌شکوه اربعين تا شهد شیرین آزادی حلب



فاطمه داداشی

حلب آزاد شد!
این خبر در روزهای اخیر موجی از شادی وشعف در بین مردم ایجاد کرده و بارقه‌های امید را در دل جبهه مقاومت دمیده است.
آزادی حلب نقطه عطفی در تاریخ مبارزات جبهه مقاومت در برابر تروریست‌های تکفیری محسوب می‌شود. اما پیروزی نیروهای مقاومت در حلب می‌تواند زمینه از بین رفتن کامل تروریست‌ها را نوید بدهد؟ و چرا اصولا حامیان تروریست‌ها را به تکاپو انداخته است تا به هر شکل ممکن جلوی پیروزی‌های مکرر رزمندگان مقاومت را بگیرند و تمام تلاش خود را به کار بسته‌اند تا به هر شکلی تروریست‌های مورد حمایت خود را از حلب فراری دهند؟
اربعين امسال باشکوهي عظيم‌تر از سالهاي پيش، صحنه حضور و دلدادگي شيعياني بود که بار ديگر عشق و ارادتشان را به امامشان نشان دادند و از گوشه گوشه ايران اسلامی و دنيا چون سيلي خروشان به کربلا جاري شدند تا به دشمنان ثابت کنند که به کوري چشمان آنها هرسال، خروشان‌تر از سال پيش، در اين دشت خون جاري می‌شوند و تا دنيا دنياست، عشق آنها به امام حسين(ع) سوزناک‌تر از هرسال در قلبشان زنده خواهد بود.
اما دشمن اين حضور را برنتافت و کوردل‌تر از هميشه مترصد زماني شد تا زهر خود را بريزد. گروه تکفيري تروريستي داعش عصر پنجشنبه چهارم آذرماه جاری در جايگاه عرضه سوخت الانوار در منطقه شوملي در نزديکي حله واقع در مسير کربلا به نجف دست به اقدام تروريستي زد و تعداد زيادی از زائران اربعين حسيني را به خاک و خون کشيد.
در اين گزارش نگاهی انداخته‌ایم به بن بست تروريست‌ها در انجام عملیات‌های انتحاری و پیروزی جبهه مقاومت در عراق و سوریه و شکست روز افزون تکفیری‌ها، همچنین با تعدادي از زائران اربعين که از نزديک در جريان حادثه تروریستی حله عراق بودند به گفت‌وگو نشسته‌ایم. همراه ما در این گزارش باشید.
خط پایان تکفیری‌ها
کارشناسان معتقدند پیرورزی‌های رزمندگان در آزادسازی حلب خط پایانی بر کار تروریست‌های تکفیری است و شمارش معکوس برای اتمام حضور این افراد در سوریه و عراق شروع شده است.
سيد رسول زهرايي 31 ساله از فعالان فرهنگي شهر اصفهان که امسال توفيق پياده‌روي معنوي اربعين را داشته است با محکوم کردن اقدام تروريستي در حله عراق به گزارشگر روزنامه کیهان می‌گويد: «اينکه امسال درست بعد‌از اربعين و همچنين شکست‌های پي در پي گروهک تکفيري داعش در منطقه موصل اين اتفاق می‌افتد نشان از ضعف و استيصال اين گروهک و اربابانش دارد. گروهکي که با همه ادعايش به جاي زورآزمايي و زدن حرف آخر در ميدان نبرد، دست به دامن مواد منفجره جاسازي شده در ‌تانکر حامل سوخت می‌شود و هدفش هم مردم بيگناه بوده است. مردمي که جداي از عشق سرشارشان به وجود اهل بيت و خاصه اباعبدالله‌الحسين(ع) عاشق شهادت هستند و اگر روزي نداي فراخوان رهبرشان به امر جهاد را بشنوند چيزي جز يک نام منحوس و نکبت بار از داعش و حاميانش باقي نخواهند گذاشت.»
این زائر کربلا می‌افزايد: «در واقع باید تاکید کرد مردمی که قربانی عملیات تروریستی در حله شدند به آرزويشان رسيدند و شهيد شدند و روسياهيش به کشورهاي مدعي مبارزه با تروريسم ‌ماند که پشت‌پرده براي نجات تروریست‌های تکفیری با هم زد و بند دارند اما در انظار داعيه مبارزه با آن را دارند.»
اما محمدرضا عالمی دبیر آموزش و پرورش از خطه فارس به گزارشگر روزنامه کیهان می‌گوید: «پديده داعش يک تفکر شوم است ونه چند آدم و گروه و گروهک. دشمن تمام فکرش را روي هم ريخت و به اين نتيجه رسيد که تفرقه بين مسلمانان بهترين راهکار براي تقابل با تفکر شيعه است. غرب به اين نتيجه رسيد که جنگ نيابتي در منطقه به خصوص در عراق و سوريه می‌تواند کمر جبهه مقاومت را خم کند و حتی در نظر داشتند این جنگ نیابتی را به داخل مرزهای ایران بکشانند اما شکست‌های سنگین تروریست‌ها در جبهه عراق و سوریه به خوبی نشان داد که اقتدار جبهه مقاومت بسیار بیشتر از تصورات حامیان آنان است و جمهوری اسلامی ایران نیز در راس این جبهه مقاومت قرار دارد.»
به گفته وي: «هدف اصلی تشکیل گروه‌های تروریستی ایجاد اختلاف میان شیعه و سنی است، و جنايت تروریست‌ها در حله نشان داد خصومت اصلي آنها از سر چيست؟ اين جنايت سلسله‌وار در ادامه همان جنايات قبلي اين گروهک است و از گرگ نمي توان جز درندگي انتظار داشت. اين جنايت نشان داد که وحدت و همبستگي مسلمانان می‌تواند تشيع لندني و تسنن آمريکايي که هر دو لبه‌های قيچي تفرقه هستند را ناکام بگذارد و خط مقاومت در برابر تکفیری‌ها را تقویت کند.»
واکنش‌ها به حادثه حله
و بن بست تکفیری‌ها
سردار سرتيپ پاسدار حسين سلامي جانشين فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با اشاره به شهادت تعدادي از هموطنان در شهر حله بيان داشتند: «حمايت‌های مستشاري و معنوي ما از جريان مقاومت در جهان اسلام و از نظام‌های مشروع يک واقعيت است و عمليات کور، بي‌نتيجه و جنايتکارانه واکنش به شکست‌های تروريست‌های تکفيري است که جواب آنها در ميدان‌های جنگ کنوني به خوبي داده خواهد شد.»
رئيس مجلس اعلاي اسلامي عراق نيز با صدور بيانيه‌اي حمله به زائران حسيني در جنوب بغداد را به شدت محکوم کرد.
عمار الحکيم با صدور بيانيه‌اي اعلام کرد: «با شکست انديشه‌هاي تکفيري در جوامع اسلامي، فرهنگ قتل و نابودي که وسيله بيان آن افکار است، شکست خورده و از 13 سال پيش ملت عراق و پيروان اهل‌بيت عليهم السلام به صورت مستمر هدف حملات گروه‌هاي تروريستي مختلف از جمله داعش هستند که اين بار در يکي از شنيع‌ترين جنايات خود، زائران عراقي و ميهمانان ايراني،‌ عرب و پاکستاني‌شان را در استان بابل هدف قرار دادند...»
درماندگی تروریست‌ها
مهدي عابدي از زائران ايراني که در صحنه حادثه حله بوده است در گفت‌وگو با گزارشگر روزنامه کيهان، می‌گوید: «فاجعه تلخ انفجار پمپ‌بنزين در حومه شهر حله و دهها انفجار انتحاری دیگر از سوی تروریست‌های تکفیری، نشانه بارزي از اوج ناتواني و ناجوانمردي و درماندگي آنان در نبرد مستقيم و رودر‌رو با جبهه مقاومت است؛ چرا که اگر اين جنايتکاران هنري در مبارزه داشتند، در ميدان نبرد خود را نشان می‌دادند و نيازي به حرکات ناجوانمردانه و ريختن خون زنان، مردان و کودکان بي گناه نداشتند.»
به گفته وي: «پیروزی اخیر رزمندگان محور مقاومت در آزاد سازی حلب پاسخی کوبنده به حملات ناجوانمردانه انتحاری این جنایتکاران بود.»
این زائر کربلا بابيان اينکه دردناک‌تر از همه سکوت مجامع به اصطلاح حقوق بشري و سازمان ملل در خصوص اين جنايت دست پرورده‌های آمريکاست می‌افزاید: «آنها روزه سکوت گرفته‌اند و چنان دهانشان مهر و موم شده که گويي خون ريخته شده بر زمين، خون انسان‌هايي فاقد حق حيات بوده است. اما سران تکفير و استکبار بدانند ملت ايران و جبهه مقاومت در راه عقيده و آرمان خود از هيچ چيزي ترس و ابا ندارد و تا استقرار حکومت عدل جهاني و پاکسازي زمين از لوث انسان‌های خونخوار، قاتل و کودک‌کش، دست از مبارزه و ايستادگي نخواهد کشيد.»
ظرفیت‌های معنوی همایش عظیم اربعین
چند سالي است که آمريکايي‌ها و صهیونیست‌ها با نقشه شومشان گروه تروريستي داعش را به دامن اسلام انداختند تا کاري که خود نتوانستند بکنند اين گروه به‌ ظاهر اسلامي نابودي دين مترقي اسلام را رقم بزند اما بیداری اسلامی و مقاومت مردمی مانع موفقیت آنان در تقویت گروه‌های تروریستی شده است.
این سخنان دکتر حميد سليماني کارشناس مسائل فرهنگي است که در گفت‌وگو با گزارشگر روزنامه کیهان مطرح می‌کند.
وی با اشاره به حادثه حله می‌گويد: «همايش عظيم اربعين داراي ظرفيت‌هاي بسيار زيادی است ولي کوردلان و گروه‌هايي که نمي‌توانستند اين حضور و پيام عاشورايي و اربعيني را درک کنند در فکر انجام نقشه شومي بودند و درست چهارم آذرماه در مسير حله عراق در حمله‌اي تروريستي جمعي از زایران را شهید کردند.»اين کارشناس مسائل فرهنگي با بيان اينکه نکته‌اي ديگر که خاري بر چشمان دشمنان اسلام شده است، حضور ميليوني عشاق و زائران حسيني در ايام اربعين است می‌افزايد: «چند سالي است که حضور مردم در اين همايش عظيم که به‌حق بزرگ‌ترين اجتماع تاريخ بشري از آن ياد مي‌شود جاني دوباره به دل‌هاي جوياي حق و حقيقت داده است.»
تحت فشار بودن تروريست‌ها
برخي شبکه‌هاي عراقي اعلام کرده‌اند زائران ايراني، پاکستاني، عراقي و بحريني در زمان وقوع انفجار در پمپ‌بنزين ياد شده بوده‌اند و تعداد اتوبوس‌هاي موجود در اين پمپ بنزين (در زمان انفجار) 7 دستگاه بوده که زائران کربلا را به شهرها و کشورهايشان بازمي‌گردانده است.
گفتني است که اکثر شهداي اين حادثه تروريستي خوزستاني بودند.
شهر «الحله» مرکز استان بابل واقع در 100 کيلومتري جنوب بغداد از ثبات نسبي برخوردار است اما هر از گاهي شاهد اعمال خشونت‌آميز از اين نوع است.
سيدعزيز احمدي ديگر هموطن ايراني که از زائران شرکت‌کننده در پياده‌روي اربعين امسال بود و چند نفر از دوستانش در جريان اين حادثه به شهادت رسيده‌اند می‌گويد: «دليل اصلي اين حادثه تروريستي و حادثه پيش از آن در سامرا را می‌توان تحت فشار بودن تروريست‌ها در موصل عنوان کرد. تروريست‌ها با اين‌کار قصد تضعيف روحيه نيروهاي عراقي را دارند. در حالي که اين حملات نه تنها روحيه عراقي هارا تضعيف نمی‌کند بلکه آنهارا براي نابودي بيشتر تروريست‌های تکفيري قوي‌تر می‌سازد.»
به گفته وي: «حادثه تروريستي سامرا قبل از آغاز کاروان‌های اربعين وحادثه حله پس‌از اربعين هردو با هدف ايجاد ترس و رعب و وحشت در بين زائران صورت گرفت. اما به نظر من تروريست‌ها در هر دو قضيه برعکس جواب گرفتند.»پيروز اين ميدان نيز باز عاشقان دلسوخته امام حسين(ع) بودند آنها که با درس گرفتن از امام شهيدان سر دادن در راه مقصود را به بودن و زيستن ترجيح داده‌اند. آنان هراسي ازاين تيغ‌ها و آتش‌ها ندارند زيرا امامشان راهي سرخ را دربرابر ديدگانشان گسترده است و اين راه راهي جز شهادت نيست.