توصیههای پلیس فتا برای امنیت بانکداری الکترونیک
رئیسپلیس فتای تهران بزرگ در توصیه به شهروندان در رابطه با امنیت بانکداری الکترونیک، گفت: پول پس انداز از پول جاری جدا شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی پلیس فتا، سرهنگ محمدمهدی کاکوان افزود: این موضوع در دنیا جا افتاده است که پولهای جاری در حسابهای متصل به کارت است و پول پسانداز در حسابی قرار میگیرد که متصل به کارت نیست.
کاکوان گفت: زمان استفاده از کارت بانکی، فروشنده باید دستگاه پوز را در اختیار ما قرار دهد.
رئیسپلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به نحوه استفاده از اینترنت بانک، گفت: برای استفاده از اینترنت بانک باید از کارت بانکی استفاده شود که کارت بانکی جاری ماست و پسانداز نیست. اینترنت بانک بسیار کار را سهل کرده اما این سرعت شامل حال مجرمان نیز میشود چرا که مجرمان در کمین هستند.
کاکوان اضافه کرد: وقتی از اینترنت بانک استفاده میکنید نام بانکی را میزنید و لوگوی آن بانک را میبینید که چشمان شما به آن عادت دارد. از شما شماره مشتری و پسورد را میخواهند. حتی صفحه کلید برای ایمنی بیشتر را می بینید و حروفی که باید برای تایید آن را تایپ کنید، غافل از اینکه آدرس اینترنتی را چک کرده باشید.
وی تاکید کرد: افرادی که میخواهند از اینترنت بانک استفاده کنند باید آدرس بانک را خودشان تایپ کنند تا در دام فیشرها و فیشینگ نیفتند.
کاکوان اضافه کرد: این عادت بدی است که شما بخواهید از یک اینترنت بانک استفاده کنید و بیایید در موتورهای جستجو آن را تایپ کنید. یعنی به طور مثال در سایت گوگل و یاهو نام بانک را تایپ کنید. وقتی شما در موتور جستجو نام آن بانک را تایپ کنید هر آنچه در دنیای اینترنت مربوط به آن است را میآورد بنابراین اگر صفحه اینترنت بانک جعلی ساخته شده باشد موتور جستجو آن را میآورد لذا این کار درستی نیست.
وی افزود: آدرس سایت بانکی که دائم تبلیغ میشود را باید خودمان تایپ کنیم تا به صفحه اصلی بانک مورد نظر برویم.