پاستیل با طعم حشرات!
در دنیا موادغذایی و آرایش زیادی وجود دارد که از پودر حشرات برای تولید آنها استفاده میشود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، رنگ قرمز در مواد غذایی برای افزایش جذابیت به خصوص در خوراکیهای کودکان مانند پاستیل و شکلات به کار میرود.
نکته جالب اما چندشآوری در مورد برخی از این خوراکیهای دوست داشتنی قرمز رنگ وجود دارد. رنگ برخی از این خوردنیهای خوشمزه از حشره قرمزدانه مکزیکی به دست میآید.این حشره در نوعی کاکتوس و میوه گلابی خاردار آن در بیابانهای آمریکا یافت میشود. در معده این حشره مادهای به نام «اسید کارمینیک» وجود دارد که وسیله دفاعی آن در برابر دیگر حشرات است. حدود ۱۷ تا ۲۴ درصد اسید کارمینیک در وزن خشک حشره و تخمهای آن وجود دارد که با استخراج و ترکیب آن با املاح آلومینیوم و کلسیم رنگدانه سرخرنگ کارمین یا قرمزدانه به دست میآید که در مواد خوراکی، رنگرزی و لوازم آرایشی کاربرد دارد.تولید کنندگان رنگ قرمز این حشره را با جوشاندن کشته و سپس آنها را خشک و پودر میکنند. این پودر به محض مخلوط شدن با آب به رنگ قرمز روشن در میآید.تولید رنگ قرمز از این حشره قدمت تاریخی دارد. از سال 1900 تاکنون برای تهیه رنگ قرمز لباس، نشان دادن موقعیت اجتماعی و مواد خوراکی مانند سوسیس، کیک، میگو خشک، آب نبات و مربا در قاره آمریکایی از این حشره استفاده میشود.