کد خبر: ۹۰۰۶۲
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۰

آغاز کوچ پاییزه عشایر استان کرمانشاه

مدیرکل امور‌‌عشایری استان کرمانشاه از آغاز کوچ پاییزه عشایر استان کرمانشاه به مناطق گرمسیری خبر داد.


علی اشرف آزادی با بیان اینکه تمهیدات لازم برای کوچ عشایر استان به مناطق گرمسیری اندیشیده شده است، اظهار داشت: همزمان با فرارسیدن فصل سرما 14هزار خانوار عشایری به همراه یک میلیون و 500 هزار رأس دام، کوچ پاییزه خود را به مناطق گرمسیری استان‌های کرمانشاه، ایلام و خوزستان آغاز کردند.
مدیرکل امور‌‌عشایری استان کرمانشاه با بیان اینکه کوچ عشایر با حرکت زائران حسینی به سمت مرز مهران همزمان شده است، عنوان کرد: با توجه به هماهنگی‌های انجام شده با معاونت سیاسی استانداری ایلام عشایر باید تا 20 آبان ماه کوچ خود را انجام دهند در غیر این‌صورت باید تا پایان مراسم اربعین و بازگشت زائران صبر  ‌‌کنند.
آزادی شهرستان‌های قصرشیرین، نفت‌شهر، سومار و سرپل ذهاب را مقصد عشایر در استان کرمانشاه عنوان کرد و افزود: خانوار‌‌‌‌های عشایری در کوچ پاییزه مسافتی حدود 15 تا 700 کیلومتر را در مدت 45 روز به سمت مناطق قشلاقی و محل استقرار خود می‌‌گذرانند.
وی بیان کرد: عشایر استان با تولید بیش از 30 درصد گوشت قرمز استان، بیش از 2000 تن انواع الیاف دامی، شیر و روغن حیوانی نقش بسزایی در تولید فرآورده‌های دامی و اقتصاد استان دارند.
مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه با توجه به قیمت مناسب علوفه توصیه می‌شود که عشایر علوفه مورد نیاز خود را ذخیره‌سازی کنند.