kayhan.ir

کد خبر: ۸۹۶۸۰
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۳
یک مسئول مطرح کرد

فرسودگی 30 درصد شبکه برق تهران

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران از فرسودگی 30 درصد شبکه برق تهران خبر داد.


غلامرضا خوش‌خلق دیروز در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق در نشست خبری به سوال ایسنا مبنی بر میزان فرسودگی شبکه‌های برق تهران اظهار داشت: با توجه به اینکه شبکه‌های فوق توزیع زمینی بسیار قدیمی هستند و نیاز به بازسازی دارند لازم است که بخشهای مختلف همچون شهرداری عنایت لازم به این بخش را داشته باشند.
وی طول عمر تاسیسات شبکه‌های برق را 30 سال دانست و افزود: این در حالیست که برخی از تاسیسات برق تهران عمری بالای 30 سال دارند.
مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران یکی از عمده‌ترین مشکلات شرکت برق منطقه‌ای تهران را قدیمی بودن شبکه دانست و افزود: مرمت یک کابل در تهران با توجه به شلوغ بودن این شهر با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو است، به طوری که این فرسودگی موجب نگرانی ما شده است.
خوش‌خلق در خصوص همکاری‌های صورت گرفته برای تامین برق تهران، اظهار کرد: با توجه به آمار پیک مصرف نسبت به سال قبل 6/2 درصد رشد داشته‌ایم و این در حالی است که سال گذشته تنها شاهد 0/3 درصد رشد بودیم.
وی بیشترین مصرف برق تهران را در بخش خانگی عنوان و افزود: حدود 40 درصد مصرف برق در تهران مربوط به این مشترکان می‌شود و این در حالی است که در سایر استان‌ها این عدد تنها 35 درصد، همچنین در بخش تجاری نیز تعداد مشترکان بالای 20 درصد تخمین زده، اما در مناطق دیگر بین 9 تا 12 درصد است.
مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران با بیان این که میزان مشترکان و مصرف برق در حوزه عمومی (اداره‌ها) دو برابر استان‌های دیگر است، تصریح کرد: این گروه حدود 26 درصد مشترکان را تشکیل داده‌اند، در حالی که استان‌های دیگر بین 10 تا 12 درصد هستند.
خوش‌خلق با اشاره به برنامه‌های شرکت برق منطقه‌ای تهران در خصوص تغییر شبکه‌های هوایی و زیرزمینی گفت: با توجه به این که در شبکه‌های زیرزمینی نیز نیاز به همکاری و کمک زیادی برای بازسازی داریم، از شهرداری‌ها در این زمینه تقاضای کمک کرده‌ایم تا بتوان از این طریق شاهد تامین برق پایدارتر بود.
وی در خصوص پیش‌بینی‌های صورت گرفته برای پیک سال 1396، بیان کرد: اگر بخواهیم همین روند فعلی را طی کنیم پیش‌بینی می‌شود که بیش از 10 هزار مگاوات شاهدپیک مصرف برق در سال‌ آتی باشیم.
مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران با بیان این که برای این مسئله از هم‌اکنون راهکارهایی پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: 64 پروژه اولویت‌دار در این زمینه تعریف شده که برای پیشبرد این پروژه‌ها نیاز به 400 میلیارد تومان اعتبار است.
به گفته خوش‌خلق، طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قرار است که این پروژه‌ها تا قبل از پیک تابستان اجرایی شود.